Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Zorgondersteuning

In geen enkele sector is schoonmaak zo belangrijk als in de zorg. Een hygiënische omgeving voorkomt de verspreiding van ziekteverwekkers, waardoor patiënten veilig en schoon in de zorginstelling verblijven. Dankzij onze ervaring weten we exact welke zorgondersteuning noodzakelijk is.

De juiste zorgondersteuning in het ziekenhuis

Continu zijn wij in beweging om de beste zorgondersteuning in het ziekenhuis aan te bieden. Met een innovatieve werkwijze willen we jou zoveel mogelijk ontzorgen, zodat alle aandacht uitgaat naar het herstel van de patiënt. Uiteraard bieden we ondersteuning aan volgens de geldende protocollen binnen de branche. We houden de specialistische ruimtes als een intensive care of operatiekamer volledig steriel. CSU heeft hierbij uitgebreide kennis en ervaring op het terrein van cleanroomschoonmaak. Met een scherp oog op detail leveren we een slim en schoon eindresultaat af.

Een veilige omgeving dankzij zorgondersteuning in zorginstelling

Bewoners van een zorginstelling verblijven hier vaak voor een langere periode. Met onze vakkundige en zorgvuldige aanpak bieden we zorgondersteuning in je zorginstelling aan voor uiteenlopende doelgroepen. Van revaliderende patiënten tot bewoners met dementie, van ouderen in een tehuis tot mensen met psychische klachten. Proactief denken wij mee aan het creëren van oplossingen binnen de zorginstelling. Met gastheerschap, empathie en innovatieve schoonmaaktechnieken zorgen wij dat het werk- en leefgeluk optimaal is.

Zorgondersteuning op maat bij CSU

Schoonmaak is een onmisbaar element als het gaat om ondersteuning in de zorg. Naast reguliere en specialistische reiniging biedt CSU als schoonmaakpartner diverse zorgaanvullende taken en diensten aan, waaronder:

  • reinigen en desinfecteren van bedden
  • afwasdienst
  • linnendienst
  • logistieke dienst
  • postkamerdienst
  • assistentie bij de voedingsdienst

Meer weten over onze zorgondersteuning?

Wij zijn scherper, slimmer en schoner. Zo bieden wij optimale ondersteuning aan zodat jij je richt op het leveren van zorg. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor jou en de mensen om je heen kunnen betekenen of vraag een offerte aan.

schoonmaak-zorg

Contact 

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl