Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

WIP richtlijnen

Wanneer er een uitbraak is van infecties binnen een zorginstelling kan dit levensbedreigende omstandigheden veroorzaken. Daarom is het belangrijk verspreiding van ziektes te voorkomen. De Werkgroep Infectie Preventie (WIP) heeft daarom landelijke richtlijnen opgesteld. WIP richtlijnen voor het ziekenhuis, verpleeghuis, woonzorgcentra en meer hebben als doel handvatten te bieden voor het creëren van een hygiënische zorginstelling. Met onze jarenlange ervaring kennen wij de WIP richtlijnen voor desinfectie als geen ander, waardoor wij graag samen met jou de maatregelen van de Werkgroep Infectie Preventie uitvoeren.

De WIP richtlijn voor desinfectie in de zorgomgeving

Samen met jou zorgen wij ervoor dat er een veilige en hygiënische zorgomgeving ontstaat. Dat doen we door de inzet van innovatieve technieken en het overbrengen van specialistische kennis rondom de WIP richtlijn voor desinfectie. Dankzij professionele infectiepreventie minimaliseer je verspreiding van ziekteverwekkers. Proactief denken wij met je mee, zetten een strategisch plan op en analyseren we voortdurend de situatie. Met de WIP richtlijnen voor het ziekenhuis, verpleeghuis of andere zorginstelling is het niet realistisch om iedere uitbraak te voorkomen, maar houd je wel altijd de situatie goed onder controle.

Leer nu CSU kennen en vraag een offerte aan

Een hygiënische omgeving neerzetten in de zorgbranche met scherpe, slimme en schone technieken? CSU leeft zich in de situatie in, werkt samen met jou aan een vloeiend zorgproces en zorgt dat de WIP richtlijnen nauwsluitend bij de werkwijze in de zorginstelling passen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor jou en de mensen om je heen kunnen betekenen of vraag een offerte aan.

schoonmaak-zorg

Contact 

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl