Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakwerk ziekenhuis

Als op één plek de reiniging nauwkeurig moet verlopen, is het binnen een ziekenhuis. Op zoek naar een professional die het schoonmaakwerk in het ziekenhuis extreem goed uitvoert? CSU is gespecialiseerd in het schoonmaken in het ziekenhuis en zorgt dat jouw patiënten en medewerkers zich prettig voelen tijdens hun verblijf. Informeer naar de mogelijkheden en vraag meteen een offerte op maat aan.

Schoonmaakwerk ziekenhuis? CSU weet hoe het moet

Schoonmaakwerk in het ziekenhuis is van levensbelang. Niet alleen betreft het een ruimte waar veel mensen over de vloer komen, ook zijn de patiënten die in de zorginstelling verblijven extra vatbaar voor allerlei infecties. Met het nakomen van protocollen en de hygiëne dient het dus goed te zitten binnen je organisatie. Iedere bezoeker, patiënt en medewerker moet hierop kunnen vertrouwen. CSU heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van schoonmaakwerk in het ziekenhuis. Wij werken nauwkeurig en houden ieder detail in het oog.

Meer dan alleen schoonmaakwerk in het ziekenhuis

Onze schoonmakers beseffen maar al te goed dat zij een verlengstuk van je ziekenhuis vormen. Gastvrijheid, service en klantgerichtheid staan dan ook voorop bij het schoonmaakwerk in het ziekenhuis. De schoonmaakwagen bijvoorbeeld aan de rechterzijde in de gang plaatsen waardoor de weg vrij blijft voor het traumateam, een bezoeker helpen die de weg kwijt is of de kamer verlaten als een arts arriveert is dan ook vanzelfsprekend. Naast frequente bijscholing over veiligheid en hygiëne traint CSU bewust op gastvrij handelen binnen de praktijk.

Vraag direct een offerte op maat aan voor schoonmaakwerk ziekenhuis

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf voor schoonmaakwerk in het ziekenhuis dat klantgericht werkt? CSU is in dat geval jouw perfecte schoonmaakpartner. Wij gaan graag met je in gesprek voor een schoonmaakadvies op maat. Vraag direct een offerte op maat aan.

zorg-umc-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl