Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak verzorgingshuis

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat professionele schoonmaak in een verzorgingshuis, bejaardentehuis, verpleeghuis of zorginstelling levert? CSU verzorgt als nummer 1 facilitair dienstverlener vakkundige reiniging tegen een voordelig tarief. Nederland vergrijst, waardoor schoonmaak in het verzorgingshuis belangrijker is dan ooit. Een hygiënisch frisse leefomgeving is niet alleen prettig, maar ook onmisbaar waar het gaat om een kwetsbare doelgroep. CSU ontzorgt door zorgvuldige schoonmaak in het verzorgingshuis te leveren volgens een strikt hygiëneprotocol. Vraag meteen een offerte op maat aan voor schoonmaak in het verzorgingshuis.

Vakkundige schoonmaak in het verzorgingshuis door heel Nederland

CSU beschikt over een jarenlange expertise op het gebied van schoonmaak in het verzorgingshuis. Onze schoonmakers zijn gepassioneerd over hun vak en hebben de juiste opleiding om de protocollen binnen uw sector nauwkeurig op te volgen. Schoonmaak binnen het verzorgingshuis is essentieel. Of de reiniging nu dagelijks, wekelijks of maandelijks plaatsvindt; hygiëne en comfort van de bewoners zijn sterk met elkaar verbonden. CSU heeft vestigingen in heel Nederland, zodat wij op iedere locatie de gewenste schoonmaak in het verzorgingshuis kunnen leveren.

Schoonmaak in het verzorgingshuis op maat

Geen verzorgingshuis of zorginstelling is identiek. Daarom komen wij graag bij u langs om de schoonmaak in het verzorgingshuis te analyseren. Aan de hand van uw wensen stellen wij een schoonmaakplan op maat op voor de schoonmaak in het verzorgingshuis. Naast reguliere schoonmaak in het verzorgingshuis leveren wij ook specialistische reiniging aan, zoals glasbewassing, specialistisch vloeronderhoudgevel– en graffitireinigingdieptereiniging en computerreiniging. Ook levert CSU schoonmaakdiensten aan rondom en aan het bed.

Ontvang een offerte op maat voor schoonmaak van verzorgingshuizen

U vraagt om een ervaren schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt en Scherp op Schoon is? In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gelijk contact op voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-zorg

Contact 

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt u graag verder. 
Bel of mail naar 06-30361580 / zorg@csu.nl