Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak in zorginstellingen

Schoonmaak in zorginstellingen

In een zorginstelling verblijven mensen voor een langere periode. Het is dan ook van groot belang dat de patiënten of bewoners zich thuis voelen. De schoonmaak in zorginstellingen neemt hierbij een belangrijke plaats in. Een schone ruimte die op orde is, brengt rust en optimaal geluk. CSU beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak in zorginstellingen. Benieuwd wat CSU voor de schoonmaak in een zorginstelling bij jou kan betekenen? Informeer naar de mogelijkheden en vraag direct een offerte op maat aan.

Schoonmaak in zorginstellingen op maat

Hygiëne, veiligheid en gastvrijheid staan centraal binnen onze dienstverlening. Onze schoonmakers worden regelmatig getraind op de laatste schoonmaaktechnieken, zodat jij erop mag vertrouwen dat wij de zorgprotocollen nakomen. Wij volgen nauwlettend de richtlijnen die je samen met ons afspreekt. Duidelijk en prettig voor onze schoonmakers, maar zeker ook voor jouw bewoners, cliënten, patiënten, bezoekers en medewerkers. De rol van CSU gaat bovendien verder. Wij zorgen dat mensen op hun gemak zijn, een helpende hand ontvangen waar nodig en werken met vaste gezichten die vertrouwen opwekken.

Meer dan alleen schoonmaak in zorginstellingen

CSU is niet alleen gespecialiseerd in de interne schoonmaak van een zorginstelling. Ook de buitenkant van jouw organisatie mag uiteraard niet overgeslagen worden. Een schoon en verzorgd pand straalt vertrouwen uit naar je cliënten, patiënten en bezoekers. Vertrouwen is voor een zorginstelling zeer belangrijk. Daarom schakel je CSU in voor specialistische schoonmaak, bijvoorbeeld voor gevel- en graffitireiniging of glasbewassing. Verdient de keuken van de kantine ook een opknapbeurt? De schoonmakers van CSU gaan aan de slag om een dieptereiniging uit te voeren.

Direct een offerte op maat aanvragen

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf dat alert en klantgericht is, met het oog op innovatie? CSU staat voor je klaar met een hands-onmentaliteit. Wij gaan graag met jou in gesprek voor een passend advies. Vraag direct een offerte op maat aan.

seo-afbeeldingen

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!