Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Wet Kinderopvang

De Wet Kinderopvang regelt aan welke kwaliteitseisen de kinderopvang moet voldoen en hoe het toezicht daarop is geregeld. Kinderen zijn nieuwsgierig, ontwikkelen zich snel en willen de wereld om hen heen ontdekken. Hierbij zien ze geen gevaar. Voor de medewerkers is het onmogelijk iedere minuut van de dag alle kinderen in het oog te houden, waardoor een veilige omgeving binnen de kinderopvang van essentieel belang is. CSU is op de hoogte van de regeling Wet kinderopvang. Ben jij benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf voor jou kan betekenen op het gebied van gezondheid, veiligheid en hygiëne? Neem dan nu contact met ons op voor een offerte.

Regeling Wet kinderopvang voor de juiste hygiëne

Kinderen vormen één van de meest kwetsbare groepen binnen onze maatschappij. Vanwege hun groei maken zij nog allerlei fases door, waarbij hun weerstand laag is. Daarnaast zijn kinderen bewegelijk en klein, waardoor tot wel vier maal meer verplaatsing van stofdeeltjes ontstaat. Dit leidt ook tot een groter risico op de verspreiding van ziektes. De eisen van Wet kinderopvang zijn daarom zeer streng op het gebied van hygiëne. CSU gaat graag met je het gesprek aan over Wet Kinderopvang om aan de veiligheidseisen van de kinderopvang te voldoen.

Nieuwe Wet kinderopvang 2020

Bij de nieuwe Wet kinderopvang 2020 zijn de regels met betrekking tot de veiligheid binnen de kinderopvang verder verbeterd. Zo moeten organisaties binnen de kinderopvang over een actueel veiligheids- en gezondheidsbeleid beschikken, moet er een verplichte EHBO’er aanwezig zijn en geldt het vierogenprincipe. Bij Wet kinderopvang wordt een spanningsveld gecreëerd tussen het bieden van voldoende uitdaging en leermomenten, en de veiligheid. Niet ieder veiligheidsrisico wordt in de nieuwe Wet kinderopvang 2020 afgedekt, maar wel worden de risico’s tot een aanvaardbaar minimum beperkt. Zo wordt de kans op ernstig letsel bij Wet kinderopvang voorkomen.

Direct een offerte ontvangen

Zoek jij een schoonmaakbedrijf dat Scherper, Slimmer, Schoner is en jou met een klantgerichte aanpak adviseert om aan de eisen van Wet kinderopvang te voldoen? Informeer snel naar onze diensten en ontvang een offerte op maat.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.