Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Wet IKK

Ben jij op zoek naar een vakkundig reinigingsbedrijf dat op de hoogte is van de IKK wet kinderopvang op het gebied van schoonmaak en hygiëne? Iedere dag zijn duizenden schoonmakers van CSU in heel Nederland werkzaam bij scholen, overheids- en zorginstellingen. De kinderopvang neemt hierbij een bijzondere plaats in, vanwege de specifieke eisen die aan kinderdagverblijven worden gesteld. Zoek je een schoonmaakbedrijf dat voldoet aan de eisen van de IKK wet? Neem dan nu vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek over de IKK kinderopvang of ontvang een offerte op maat.

Wat is IKK?

Kinderen in de kinderopvang vormen een kwetsbare groep. Binnen de kinderopvang delen ze speelgoed, materialen en toiletten met anderen, waardoor het risico op verspreiding van ziektes op de loer ligt. Ook bewegen kinderen veel, met het gevolg dat stofdeeltjes tot wel vier maal meer worden verspreid. Daarnaast zijn de kinderen nog zo jong, dat zij zich nog niet sterk verbaal kunnen uiten. De overheid heeft daarom de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) opgesteld, om de veiligheid in de kinderopvang te waarborgen. CSU ondersteunt je graag voor advies op basis van de wet IKK.

Wet IKK Rijksoverheid

De wet IKK 2020 biedt een aantal richtlijnen op basis waarvan een gezonde en veilige omgeving voor kinderen op de kinderopvang wordt gecreëerd. Het uitgangspunt is dat kinderen tegen grote risico’s worden beschermd en met kleine risico’s leren omgaan. De kinderopvang moet over een actueel gezondheids- en veiligheidsbeleid beschikken, waarin staat hoe de risico’s worden vermeden. Ook het personeel, zoals een babyspecialist, moet aan de IKK voldoen. CSU denkt met je mee om zo goed mogelijk aan de wet IKK te voldoen.

Ontvang een offerte voor professionals op het gebied van de wet IKK

Zoek jij een schoonmaakbedrijf met vestigingen in heel Nederland, met een hands-on-mentaliteit? CSU gaat graag met je in gesprek over een plan van aanpak dat voldoet aan de wet IKK. Informeer snel naar onze diensten en ontvang een offerte op maat.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.