Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Vingertasten verwijderen

Ben jij je ervan bewust hoeveel contactpunten je in en rondom jouw gebouw hebt? Door de dag heen raken we vele verschillende oppervlakken aan en hiermee laten we ook vettige vingerafdrukken achter. Maar hoe pak je het vingerafdrukken verwijderen aan? Je wilt je geen zorgen maken over het verwijderen van vingertasten. Zeker niet in een tijd waarin desinfecteren en ontsmetten van contactpunten belangrijker is dan ooit. Ben jij op zoek naar een meer efficiënte oplossing en wil je een professionele schoonmaakpartner inhuren. Neem contact met ons op voor meer informatie over vingertasten verwijderen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hoe vingerafdrukken verwijderen

Het is belangrijk om eerst bewust te zijn van alle contactpunten die er zijn binnen jouw bedrijfspand. Denk hierbij aan de lift, de trapleuning, werkplek en de koffiecorner. In onze Uit-Kijk Gids maken wij je bewust met welke hygiënepunten en contactpunten je in en rondom jouw gebouw rekening moet houden. Dit is een eerste stap naar bewustwording van ons gedrag en waar extra schoonmaakfocus moet liggen.

Jij bent op zoek naar een schoonmaakpartner die scherp is op zijn dienstverlening en je het beste adviseert in hoe vingerafdrukken verwijderen het beste ingeregeld wordt, zodat jij scherpt blijft op het realiseren van jouw doelstellingen. Dankzij onze korte communicatielijnen en het werken met de beste mensen, kiezen steeds meer bedrijven voor onze excellente operatie.

Vraag direct een offerte aan!

Ben je benieuwd naar de kosten van het verwijderen van vingerafdrukken? CSU biedt alleen maatwerk. Daarom maken wij graag een persoonlijke afspraak met je, waarin jij bepaalt wat jouw wensen zijn rondom schoonmaakwerkzaamheden zoals vingerafdrukken verwijderen. Op basis daarvan ontvangt je een geheel vrijblijvende en persoonlijke offerte.

onderwijs-tafels-x (1)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.