Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak bedjes kinderopvang

Professionele schoonmaak van kinderbedjes

Van een kinderdagverblijf wordt verwacht dat het hygiënisch is. Het gaat over de vloeren, het speelgoed, de gebruiksvoorwerpen en het meubilair, maar ook zeker de bedjes van de kinderopvang. De bedjes op het kinderdagverblijf moeten namelijk voldoen aan de eisen voor bedjes op de kinderopvang met betrekking tot de hygiëne. Zoek jij een bedrijf dat net als jij scherper, slimmer schoner is? Vraag dan direct een offerte aan voor het hygiënisch reinigen van de bedjes op jouw kinderopvang.

Het belang van vakkundig schoonmaken

Wij zorgen ervoor dat de bedjes op de kinderopvang voldoen aan de hygiënenormen van het RIVM. Micro-organismen kunnen zich via voorwerpen, zoals beddengoed, gemakkelijk verspreiden. Het laten reinigen van bedjes op de kinderopvang is dan ook geen overbodige luxe. Wanneer deze micro-organismen zich in het lichaam vermenigvuldigen, dan kan het kind ziek worden. Door extra aandacht voor hygiëne van de bedjes op de kinderopvang worden gezondheidsrisico’s beperkt en het voortdurend ziek worden van kinderen voorkomen. Naast het voldoen aan de eisen voor veiligheid, mogen ook maatregelen met betrekking tot de hygiëne voor bedjes op de kinderopvang niet ontbreken.

Bedjes op de kinderopvang laten schoonmaken

Of je nu een kinderdagverblijf of opvang voor baby’s en peuters heeft, wij zorgen ervoor dat het een veilige omgeving blijft. Zo reinigen wij niet alleen reguliere bedden op de kinderopvang, maar ook wiegjes en baby stapelbedden van het kinderdagverblijf. Alle onderdelen, van matras en beddengoed tot ledikant, worden grondig gereinigd, zodat de kinderen weer in een hygiënisch bed slapen. Hierdoor blijft zowel het aantal ziektekiemen als de allergenen en huisstofmijt tot een minimum beperkt.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Naast kinderbedden en babybedjes op de kinderopvang, zijn wij ook in te schakelen voor reiniging van de rest van het interieur. Zo zijn wij er onder andere voor dieptereiniging, glasbewassing en specialistisch vloeronderhoud. Een schone en frisse ruimte zorgt ervoor dat ouders hun kinderen met een gerust hart bij je achterlaten. Het is een uitstekend visitekaartje voor jouw kinderdagverblijf. Vraag direct een offerte aan bij CSU voor het gespecialiseerd hygiënisch reinigen van de bedjes op de kinderopvang.

hotels-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.