Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Richtlijnen hygiëne kinderopvang

De schoonmaak van de kinderopvang vraagt om een hygiënische en specifieke manier van werken. Er zijn specifieke protocollen voor kinderopvang hygiëne waar je aan moet voldoen. Zo zijn kinderen bijvoorbeeld bewegelijk en klein, waardoor er tot vier keer meer stofdeeltjes in beweging komen. Het risico op overdracht van ziektes is daardoor groter. Zoek jij een partij die de hygiëne richtlijnen kinderdagverblijf en kinderopvang hoog in het vaandel heeft staan? CSU is gespecialiseerd om de kinderopvang hygiënisch schoon te houden, zodat de kinderen in een veilige omgeving naar de opvang kunnen. Vraag direct een offerte aan voor hygiëne kinderopvang en een op maat gemaakt advies.

Hygiëne kinderopvang RIVM

Op 11 mei 2020 zijn het basisonderwijs, het speciaal (basis)onderwijs en de kinderopvang weer van start gegaan. De hygiëne kinderopvang is, volgens het RIVM, nu misschien wel belangrijker dan ooit. Het afweersysteem van kinderen is nog volop in ontwikkeling. Het nemen van hygiënemaatregelen in kinderopvang is noodzakelijk om (onnodige) overdracht van ziektekiemen tegen te gaan. Wanneer je aandacht besteedt aan hygiëne kinderopvang verklein je de risico’s op ziektes. Het wassen van de handen op de juiste momenten kan hier aan bijdragen. Het RIVM heeft hier richtlijnen voor opgesteld. Ook CSU weet om te gaan met richtlijnen hygiëne kinderopvang RIVM, wij zijn Scherper, Slimmer, Schoner en kunnen samen met jou de richtlijnen hygiëne kinderopvang voor je waarmaken.

Hygiëne protocol kinderopvang

De veiligheid en hygiëne in kinderopvang staan in de protocollen voorop. Aan de hand van het protocol hygiëne kinderopvang van de GGD controleren zowel de GGD als de brandweer op deze essentiële punten. Door een goede hygiëne richtlijnen in kinderdagverblijven worden ziektes voorkomen. Ook leren de kinderen hoe belangrijk het is om schoon te maken en op te ruimen. CSU is de nummer één facilitair dienstverlener als het gaat om schoonmaak in heel Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies over hygiëne protocol kinderdagverblijf of ontvang een offerte op maat.

Richtlijnen hygiëne kinderopvang

Het RIVM heeft richtlijnen voor hygiëne kinderopvang opgesteld. Zo hebben medewerkers en beroepskrachten die werkzaam zijn in kinderdagverblijf, peuterspeelzalen of buitenschoolse opvang de belangrijkste hygiëne-normen op een rij. Ook CSU weet om te gaan met deze richtlijnen, wij zijn Scherper, Slimmer, Schoner en helpen je om aan de richtlijnen hygiëne kinderopvang te voldoen.

onderwijs-kleurrijke-stoelen-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl