Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Potloodstrepen verwijderen

Potloodstrepen, u kunt ze op verschillende plekken binnen uw werkomgeving tegenkomen. Potloodstrepen verwijderen is een lastige klus waarbij rekening gehouden moet worden met wat voor een oppervlak u te maken heeft. U wilt garantie dat er een excellente operatie en kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening is en er tegen een scherp tarief wordt schoongemaakt. CSU is de nummer 1 in schoonmaak. Wilt u meer weten over potloodstrepen verwijderen en de kosten? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Potloodstrepen van muren verwijderen

Potloodstrepen van muren verwijderen wordt door ons met specialistische middelen en methoden aangepakt. Bij het verwijderen van potloodstrepen van muren kijken we naar het materiaal om zo de juiste manier van reiniging toe te passen. Het verwijderen van potloodstrepen valt onder de reguliere schoonmaakdiensten. Iedere locatie is anders, daarom bieden wij u maatwerk aan voor het schoonste resultaat. Op basis van onze expertise en uw wensen bepalen we samen de gewenste schoonmaakfrequentie en de gewenste manier van werken. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Wat kost het verwijderen van potloodstrepen

CSU is meer dan alleen een specialist in reguliere schoonmaak. We verzorgen desgewenst ook graag de periodieke schoonmaakdiensten van uw bedrijfspand, zoals glasbewassing, computerreiniging, specialistisch
vloeronderhoud of graffiti– en gevelreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. CSU is de nummer 1 in schoonmaak met ervaring in onder meer de hotelbranche, in het MKB en zorg- en onderwijsinstellingen. U vindt onze vestigingen door heel het land, waardoor wij op iedere locatie voor u de schoonmaakwerkzaamheden kunnen verzorgen. Benieuwd naar de kosten van potloodstrepen verwijderen? Wij adviseren u over alle aspecten rond de schoonmaak van uw bedrijf.

Vraag direct een offerte aan

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf met een excellente operatie, kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening, die ook tegen een scherp tarief schoonmaakt. CSU biedt alleen maatwerk, waaronder ook potloodstrepen verwijderen kan vallen. Graag maken we met u een afspraak. We komen bij u langs, waarbij u bepaalt wat er moet gebeuren en wij geven aan wat onze rol daarin kan zijn. Op basis daarvan ontvangt u een geheel vrijblijvende en persoonlijke offerte.

onderwijs-kleurrijke-stoelen-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.