Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Potloodstrepen verwijderen

Potloodstrepen, je kunt ze op verschillende plekken binnen jouw werkomgeving tegenkomen. Potloodstrepen verwijderen is een lastige klus waarbij rekening gehouden moet worden met wat voor een oppervlak je te maken hebt. Je wilt garantie dat er een excellente operatie en kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening is en er tegen een scherp tarief wordt schoongemaakt. CSU is de nummer 1 in schoonmaak. Wil je meer weten over potloodstrepen verwijderen en de kosten? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Potloodstrepen van muren verwijderen

Potloodstrepen van muren verwijderen wordt door ons met specialistische middelen en methoden aangepakt. Bij het verwijderen van potloodstrepen van muren kijken we naar het materiaal om zo de juiste manier van reiniging toe te passen. Het verwijderen van potloodstrepen valt onder de reguliere schoonmaakdiensten. Iedere locatie is anders, daarom bieden wij je maatwerk aan voor het schoonste resultaat. Op basis van onze expertise en jouw wensen bepalen we samen de gewenste schoonmaakfrequentie en de gewenste manier van werken. We komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken.

Wat kost het verwijderen van potloodstrepen

CSU is meer dan alleen een specialist in reguliere schoonmaak. We verzorgen desgewenst ook graag de periodieke schoonmaakdiensten van je bedrijfspand, zoals glasbewassing, computerreiniging, specialistisch
vloeronderhoud of graffiti– en gevelreiniging ben je bij ons aan het juiste adres. CSU is de nummer 1 in schoonmaak met ervaring in onder meer de hotelbranche, in het MKB en zorg- en onderwijsinstellingen. je vindt onze vestigingen door heel het land, waardoor wij op iedere locatie voor jou de schoonmaakwerkzaamheden kunnen verzorgen. Benieuwd naar de kosten van potloodstrepen verwijderen? Wij adviseren je over alle aspecten rond de schoonmaak van jouw bedrijf.

Vraag direct een offerte aan

Jij zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf met een excellente operatie, kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening, die ook tegen een scherp tarief schoonmaakt. CSU biedt alleen maatwerk, waaronder ook potloodstrepen verwijderen kan vallen. Graag maken we een afspraak met je. We komen bij je langs, waarbij jij bepaalt wat er moet gebeuren en wij geven aan wat onze rol daarin kan zijn. Op basis daarvan ontvang je een geheel vrijblijvende en persoonlijke offerte.

onderwijs-kleurrijke-stoelen-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.