Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Luchtkwaliteit op scholen

Luchtkwaliteit op scholen

De luchtkwaliteit op scholen is van groot belang voor een gezonde studie- en werkomgeving. Een gezonde omgeving levert meer productiviteit op en minder ziekteverzuim. CSU ondersteunt je graag bij het verbeteren van de luchtkwaliteit op scholen. Met een jarenlange ervaring op het gebied van professionele reiniging weten onze schoonmakers hoe jij een zo veilig en hygiënisch mogelijke studieomgeving creëert. Vraag meteen meer informatie aan via de website.

Aspecten die bijdragen aan de luchtkwaliteit op scholen

Veel elementen dragen bij aan de luchtkwaliteit op scholen, waardoor zowel kinderen als volwassenen minder worden blootgesteld aan luchtverontreiniging en schadelijke stoffen. Allereerst is een goede ventilatie een must. Andere methodes om de luchtkwaliteit op scholen te verbeteren, is door de luchtvochtigheid laag te houden, luchtreinigers toe te passen, planten in scholen te plaatsen en de juiste materialen en vloeren te installeren. CSU adviseert je graag bij de schoonmaakmethodes en de inrichting om de luchtkwaliteit op scholen te verbeteren.

Luchtkwaliteit op scholen verbeteren dankzij CSU

Met name door het uitbreken van de coronapandemie is de aandacht voor de luchtkwaliteit op scholen de afgelopen tijd enorm toegenomen. Aerosolen, wat kleine druppeltjes zijn die in de lucht blijven zweven, hebben mogelijk een rol bij de verspreiding van het virus. Door het nemen van maatregelen om de luchtkwaliteit op scholen te verbeteren, verminder je het risico op verspreiding van ziektes. Naast het meedenken over ventilatiemogelijkheden ondersteunt CSU je bij de professionele schoonmaak op scholen. Zo leveren wij reguliere schoonmaak, maar ook specialistische reiniging. Voorbeelden hiervan zijn glasbewassinggraffiti- en gevelreinigingdieptereiniging, computerreiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt over de luchtkwaliteit op scholen? Dan vind je in CSU de perfecte schoonmaakpartner. Vraag direct een offerte op maat aan.

onderwijs-tafels-x (1)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.