Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Kinderopvang meubels

Ben jij bezig met de inrichting van jouw kinderdagverblijf? Hygiëne is dan een belangrijk aspect om rekening mee te houden. CSU is de professionele schoonmaakpartner dat met je meedenkt over hoe jij een schone en veilige omgeving kan creëren binnen je kinderopvang. Met jarenlange ervaring in diverse sectoren staat CSU je terzijde voor een advies op maat voor schoonmaak in de kinderopvang. Vraag een offerte aan en wij adviseren je graag over hygiënische inrichting en onderhoud van jouw kinderdagverblijf.

Eisen kinderopvang voor de juiste hygiëne

De hygiëne-eisen binnen de kinderopvang zijn streng. Doordat kinderen nog in de groei zijn, is de weerstand nog vrij laag. Daarnaast zijn kinderen nog in de ontdekkende fase waarmee ze al voelend, en door speelgoed in de mond te stoppen de wereld om hun heen ontdekken. Dit maakt het belang groter om met de juiste producten de kinderopvang meubels en speelgoed hygiënisch en veilig schoon te maken. CSU helpt jouw bedrijf hier graag bij. Plan een afspraak in, voor meer informatie hoe wij je hierin kunnen ontzorgen.

Schoonmaak kinderopvang meubels

Wist je dat in stof en vuil ziekteverwekkers kunnen zitten? Je kunt grip houden op deze ziekteverwekkers. Door regelmatig schoon te maken met de juiste schoonmaakproducten en door te desinfecteren verwijderen we deze ziekteverwekkers tot het niveau dat deze binnen de kinderopvang niet meer ziekmakend zijn. We kunnen je hier op verschillende fronten bij ondersteunen zodat de kinderen niet alleen in een schone, frisse omgeving spelen, maar ook veilig gebruik maken van onder andere kinderopvang meubels en speelgoed. Naast onze reguliere schoonmaakdiensten ontzorgen wij je ook met de periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. In een persoonlijk advies op maat bespreekt CSU jouw wensen en behoeften voor schoonmaak van je kinderopvang en kinderopvang meubels.

Ontvang een offerte voor schoonmaak kinderopvang meubels

Jij bent op zoek naar een schoonmaakpartner die met een persoonsgerichte aanpak voldoet aan alle eisen rondom schoonmaak van een kinderopvang. Informeer snel naar onze diensten naast schoonmaak kinderopvang meubels en ontvang een offerte op maat.

onderwijs-kleurrijke-stoelen-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.