Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Kinderopvang meubels

Bent u bezig met de inrichting van uw kinderdagverblijf? Hygiëne is dan een belangrijk aspect om rekening mee te houden. CSU is de professionele schoonmaakpartner dat met u meedenkt over hoe u een schone en veilige omgeving kan creëren binnen uw kinderopvang. Met jarenlange ervaring in diverse sectoren staat CSU u terzijde voor een advies op maat voor schoonmaak in de kinderopvang. Vraag een offerte aan en wij adviseren u graag over hygiënische inrichting en onderhoud van uw kinderdagverblijf.

Eisen kinderopvang voor de juiste hygiëne

De hygiëne-eisen binnen de kinderopvang zijn streng. Doordat kinderen nog in de groei zijn, is de weerstand nog vrij laag. Daarnaast zijn kinderen nog in de ontdekkende fase waarmee ze al voelend, en door speelgoed in de mond te stoppen de wereld om hun heen ontdekken. Dit maakt het belang groter om met de juiste producten de kinderopvang meubels en speelgoed hygiënisch en veilig schoon te maken. CSU helpt uw bedrijf hier graag bij. Plan een afspraak in, voor meer informatie hoe wij u hierin kunnen ontzorgen.

Schoonmaak kinderopvang meubels

Wist u dat in stof en vuil ziekteverwekkers kunnen zitten? U kunt grip houden op deze ziekteverwekkers. Door regelmatig schoon te maken met de juiste schoonmaakproducten en door te desinfecteren verwijderen we deze ziekteverwekkers tot het niveau dat deze binnen de kinderopvang niet meer ziekmakend zijn. We kunnen u hier op verschillende fronten bij ondersteunen zodat de kinderen niet alleen in een schone, frisse omgeving spelen, maar ook veilig gebruik maken van onder andere kinderopvang meubels en speelgoed. Naast onze reguliere schoonmaakdiensten ontzorgen wij u ook met de periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. In een persoonlijk advies op maat bespreekt CSU uw wensen en behoeften voor schoonmaak van u kinderopvang en kinderopvang meubels.

Ontvang een offerte voor schoonmaak kinderopvang meubels

U bent op zoek naar een schoonmaakpartner die met een persoonsgerichte aanpak voldoet aan alle eisen rondom schoonmaak van een kinderopvang. Informeer snel naar onze diensten naast schoonmaak kinderopvang meubels en ontvang een offerte op maat.

onderwijs-kleurrijke-stoelen-x