Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Handen wassen op school

Bij het runnen van een school heb je ook de verantwoording voor het bieden van een hygiënische en veilige omgeving voor de leerlingen en medewerkers. Wij kunnen je ontzorgen bij de reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Maar heb je al nagedacht over dat bacteriën en infecties zich makkelijk verspreiden via de handen? Handen wassen op school en een handhygiëne op school zou in de kern van jouw protocollen meegenomen moeten worden. CSU heeft ruime ervaring met protocollen omtrent het handen wassen. Voor schoonmaak van een school of hulp en ondersteuning bij het opzetten van protocollen voor handen wassen op school, ben je bij CSU aan het juiste adres. CSU heeft ruim 50 jaar ervaring bij schoonmaak van scholen. Wil je meer weten? In een vrijblijvend gesprek lichten wij verder toe welke ondersteuning op maat wij bieden.


Handen wassen basisschool

In een basisschool is hygiëne van belang voor zowel de leerlingen als docenten. Jongere kinderen brengen het grootste deel van de week door op een basisschool. Het is belangrijk dat ze hier, net als thuis, zich bewust zijn van het belang van handen wassen. Aan handen wassen op school wordt vooral nu meer aandacht aan besteed. Omdat het immuunsysteem nog niet helemaal ontwikkeld is. Naast het belang van het handen wassen op school wil je dat alle materialen hygiënisch en veilig zijn. Maar wij begrijpen ook dat de schoonmaak van een basisschool niet op elk moment van de dag uitkomt. Bij CSU plannen wij de schoonmaakwerkzaamheden in op momenten die in jouw planning past. Ook voeren wij tijdens de zomer onze schoonmaakwerkzaamheden, als strippen en conserveren van vloeren en grote schoonmaak van lokalen, sanitair en meubilair, vakkundig uit.


Schoonmaak op maat

Elk schoolpand is anders. Daarom kun je ervan uitgaan dat je advies op maat krijgt. In een persoonlijk gesprek (fysiek of digitaal) kijken we samen met jou naar je wensen en behoeften. Want bij ons ben je aan het juiste adres voor de dagelijkse, specialistische en periodieke werkzaamheden. Want sommige schoonmaakwerkzaamheden hebben minder vaak onze aandacht nodig. Wel willen we je eraan herinneren dat het belangrijk is om deze niet te vergeten. Dit zijn schoonmaakwerkzaamheden als glasbewassingdieptereinigingcomputerreiniging, specialistisch vloeronderhoud of grafitti- en gevelreiniging.

Wil je meer weten?

Ook het handen wassen op school en schoonmaak van jouw school tot in de puntjes geregeld hebben? Neem via onderstaande button contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.

seesoap-lindabouritiusphotography

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.