Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Eisen kinderdagverblijf

De hygiëne eisen kinderdagverblijf

Qua hygiëne worden er heel wat eisen aan een kinderdagverblijf gesteld. Voor een ondernemer is hier niet altijd aan te voldoen en de begeleidsters focussen op het verzorgen van de kinderen zelf. Als professioneel schoonmaakbedrijf hebben wij ons toegespitst op het schoonmaken van school en kinderopvang. Hierdoor zijn we uitstekend op de hoogte van de eisen die aan een kinderdagverblijf worden gesteld. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.

Hygiëne eisen voor een kinderdagverblijf

De RIVM heeft gedetailleerde richtlijnen voor de hygiëne naar buiten gebracht met eisen voor kinderdagverblijven. Door jouw kinderopvang buiten openingstijden te laten schoonmaken, worden er geen prikkelende of sterk ruikende schoonmaakmiddelen in de buurt van de kinderen gebruikt. Daarnaast zorgen wij dat aan alle richtlijnen wordt voldaan. Zo wassen we beddengoed en knuffels op 60°C, luchten we de ruimte tijdens het stofzuigen en droog wassen, en reinigen we onze schoonmaakmaterialen dagelijks.

Schoonmaken van het kinderdagverblijf per ruimte

Er gelden zowel voor de binnen- als buitenruimte van een kinderdagverblijf eisen op het gebied van hygiëne. Zo moeten buiten ook afvalbakken, speelgoed en het zand in de zandbak periodiek worden gereinigd. Ook gelden er eisen voor de slaapruimte van een kinderdagverblijf, bijvoorbeeld met betrekking tot de bedjes, knuffels en textiel. Bedjes, knuffelbeesten en dekens moeten periodiek worden gereinigd, maar beddengoed dat niet persoonsgebonden is dagelijks. Wij weten precies wat voor een kinderdagverblijf de eisen zijn op het gebied van hygiëne en zorgen ervoor dat jouw kinderopvang hieraan voldoet.

Het lijstje afvinken met eisen voor kinderdagverblijven

Een schone omgeving voor de kinderen om te spelen en slapen zorgt voor een prettige ervaring voor zowel medewerkers als ouders. Het zorgt voor een fijne omgeving waar ouders hun kinderen graag naartoe zullen brengen. CSU is de nummer 1 facilitair dienstverlener van Nederland en een innovatieve partner die met je meedenkt. Doordat we actief zijn in heel Nederland zijn we altijd dichtbij en gaat de schoonmaak altijd door. Neem voor meer informatie over de eisen kinderdagverblijf van het RIVM contact met ons op, of vraag direct een offerte aan voor gespecialiseerde schoonmaak.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.