Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

BSO inrichting

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt over de BSO inrichting? CSU is de nummer 1 schoonmaak dienstverlener als het gaat om reiniging en inrichting van de BSO ruimte in heel Nederland. Neem vrijblijvend contact op via de website voor een persoonlijk advies over de inrichting van een BSO lokaal of ontvang meteen een offerte op maat.


Deskundige BSO inrichting door heel Nederland

Kinderen zijn een van de meest kwetsbare groepen binnen onze samenleving. Hun weerstand is nog volop in ontwikkeling, waardoor ziekteverwekkers hun kans zien. Bovendien vormt een plek als de buitenschoolse opvang al snel een broeinest voor bacteriën, virussen en schimmels, aangezien veel kinderen samenkomen in de ruimte en gebruikmaken van het speelgoed, instrumenten en de toiletten. De BSO inrichting speelt een essentiële rol om de hygiëne van de ruimte op peil te houden.

BSO inrichting volgens de richtlijnen

Hoe belangrijk de rol van de BSO inrichting is voor de hygiëne blijkt onder meer uit de richtlijnen die het RIVM heeft vastgesteld voor de inrichting van de BSO ruimte. Voorbeelden van regels die het RIVM heeft opgesteld, zijn bijvoorbeeld dat de vloeren en wanden bij de inrichting van een BSO lokaal glad moeten zijn, zodat de ruimte grondig te reinigen is. Ook moet de BSO inrichting zodanig zijn dat de schoonmakers op elke plek kunnen schoonmaken. Daarnaast bevordert goede verlichting de reiniging.

Direct een offerte aanvragen voor de BSO inrichting

CSU heeft een brede expertise als het gaat om de hygiëne bij de inrichting van een BSO ruimte. Proactief denken wij met je mee over aanpassingen in de BSO inrichting en adviseren wij je over onder meer de materiaalkeuze van bedden en meubels. Vraag vandaag nog een persoonlijke offerte op maat aan voor meer informatie.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.