Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Besluit kwaliteit kinderopvang

Besluit kwaliteit kinderopvang

Binnen de kinderopvang moeten kinderen in een schone en prettige omgeving zich veilig voelen en de ruimte krijgen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Het Besluit kwaliteit kinderopvang draagt eraan bij kinderen een goed begin mee te geven in het basisonderwijs en de maatschappij. In het Besluit kwaliteit kinderopvang en peuterspeelzalen heeft de overheid regels opgenomen om een leer- en speelomgeving van hoge kwaliteit neer te zetten. CSU ondersteunt je bij de uitvoering van het Besluit kwaliteit kinderopvang. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

Besluit kwaliteit kinderopvang voor een hygiënische en veilige leeromgeving

Opgroeiende kinderen zijn een kwetsbare doelgroep. Doordat zij nog een volledige ontwikkeling doormaken, is de weerstand nog niet optimaal bestand tegen allerlei ziekteverwekkers. Bovendien zijn kinderopvang en peuterspeelzalen de ideale plek voor ziekteverwekkers als bacteriën en virussen. Het Besluit kwaliteit kinderopvang en peuterspeelzalen verzorgt daarom regels om het risico van ziekteverspreiding te voorkomen. CSU ondersteunt je om te voldoen aan de richtlijnen van het Besluit kwaliteit kinderopvang.

CSU adviseert over het Besluit kwaliteit kinderopvang

Met een jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak binnen de zorg weet CSU als geen ander hoe belangrijk de hygiëne binnen de opvangomgeving is. Wij adviseren je dan ook graag om aan de richtlijnen van het Besluit kwaliteit kinderopvang te voldoen. Zo geven wij je advies over de inrichting van de kinderopvang en peuterspeelzalen, de materialen die je gebruikt in de ruimtes en de verlichting zodat optimale schoonmaak kan plaatsvinden.

Direct een offerte op maat aanvragen

Zoek jij een deskundig schoonmaakbedrijf dat alert is, innovatief werkt en met je meedenkt? Dan is CSU je perfecte schoonmaakpartner. Met vestigingen in heel Nederland komen wij op iedere locatie langs voor jouw schoonmaakproject. Vraag gelijk een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-tablet-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.