Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Kosten schoonmaakster

Kosten schoonmaakster

Een schone werkplek, waar de hygiëne op orde is, zorgt voor een hogere productiviteit, een opgeruimde geest en meer werkgeluk. Daarnaast is een fris kantoor een visitekaartje voor uw klanten, gasten en bezoekers. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat ervoor zorgt dat uw onderneming perfect schoon is? Vraag dan snel een offerte bij ons aan, zodat wij u een volledig beeld kunnen geven van de kosten voor een schoonmaakster.

Factoren bij kosten schoonmaakster

De kosten van een schoonmaakster (of schoonmaker) variëren enorm per activiteit. Factoren die een rol spelen bij de schoonmaakster kosten zijn, naast het uurtarief van de schoonmaakster of het uurtarief van ons schoonmaakbedrijf, het materiaal waar ze gebruik van maken en de complexiteit van het project. Wilt u bijvoorbeeld de vloer bewerken met was of een ander materiaal erop aanbrengen? Of laat u een specifiek onderdeel van uw bedrijfspand reinigen? Daarnaast speelt de frequentie van het schoonmaken een rol bij de kosten voor de schoonmaakster. Laat u uw onderneming dagelijks of wekelijks schoonmaken? Wij rekenen hier een vast bedrag voor, gebaseerd op het aantal uren dat voor dit project nodig is.

Kosten schoonmaakster bij specifieke schoonmaak

Heeft u last van graffiti op de gevel of is er een andere aanslag op uw bedrijfspand die u graag laat verwijderen? Uiteraard kunt u ons hiervoor inhuren, al is het belangrijk om te bedenken dat dit niet tot de reguliere werkzaamheden behoort. Vanwege de specifieke materialen en technieken die hiervoor nodig zijn, zijn de kosten voor een schoonmaakster hoger. Niet alleen geldt hier het uurtarief van de schoonmaakster, maar ook de kosten voor de professionele materialen die nodig zijn voor het op de juiste manier reinigen van de gevel.

Vraag direct een offerte aan

Bij CSU houden we van een persoonlijke aanpak. We zorgen er niet alleen voor dat alles blinkend schoon is, we doen dit ook op het tijdstip dat het u het beste uitkomt. Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf, waarbij de schoonmaakster(s) het beste resultaat verzorgt tegen ene scherp tarief? Wij gaan graag met u in gesprek over uw verwachtingen. Vraag nu direct een offerte aan voor een persoonlijk advies.

img-2810aangepast

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.