Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

BTW tarief schoonmaak

U bent trots op uw onderneming en het pand waarin u bent gevestigd. Alles moet spik en span zijn om uw klanten te verwelkomen. Natuurlijk zorgt een schone en opgeruimde werkomgeving ook voor een hogere arbeidsproductiviteit. Voor de schoonmaak schakelt u een professioneel schoonmaakbedrijf in, er geldt dan een BTW tarief. Bent u benieuwd naar de kosten en het BTW tarief voor de schoonmaak van uw bedrijfspand? Vraag direct een persoonlijke offerte bij ons aan.

Wat is het BTW tarief voor zakelijke schoonmaak?

Of u nu zoekt naar schoonmaak binnen het MKB, de hotelbranche of zorg- en onderwijsinstellingen; we hebben ruime ervaring op het gebied van de dagelijkse schoonmaak, zoals het reinigen van sanitair, hotelkamers en kantoren. We kunnen nooit op voorhand de kosten en het BTW tarief voor de schoonmaak van uw bedrijfspand doorgeven. De BTW tarieven van schoonmaakbedrijven zijn wettelijk vastgelegd, het complete kostenplaatje wordt pas duidelijk wanneer we bij u zijn langs geweest. We bespreken uw wensen en op basis daarvan krijgt u een volledig op maat gemaakte offerte, inclusief het juiste BTW tarief voor de schoonmaak.

BTW tarief voor schoonmaak van uw bedrijfspand

CSU brengt het BTW tarief voor de schoonmaak voor al haar diensten in rekening. Of u nu kiest voor het inzetten van ons schoonmaakbedrijf voor de dagelijkse schoonmaak, of voor periodiek onderhoud. Met vestigingen door heel Nederland, komt CSU ook op uw locatie.

Vraag direct een offerte aan 

Wilt u meer weten over wat het BTW tarief schoonmaak voor u betekent? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen bij u op locatie. U bepaalt wat er moet gebeuren en wij geven aan welke rol wij daarin kunnen spelen. Op basis van deze informatie stellen wij voor u een persoonlijke en vrijblijvende offerte op.

schoonmaak-toilet-events

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.