Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Wat doet een schoonmaakster in 2 uur?

Wat doet een schoonmaakster in 2 uur?

Een opgeruimd en hygiënisch kantoorpand geeft een professioneel visitekaartje af aan jouw bezoekers, gasten en cliënten. Ook genieten je werknemers van optimaal werkgeluk in een frisse en schone werkruimte. Het inhuren van een schoonmaakster is dan ook een verstandige keuze voor de reiniging van jouw bedrijf. Maar wat doet een schoonmaakster in 2 uur? CSU ondersteunt je graag bij het vinden van de juiste schoonmaakster. Al jarenlang zijn wij in heel Nederland experts op het gebied van schoonmaak. Om een antwoord te geven op de vraag ‘Wat doet een schoonmaakster in 2 uur?’ of ‘Wat doet een schoonmaakster in 3 uur?’, komen wij graag bij jou langs om een plan van aanpak samen te stellen. Neem nu contact met ons op voor een advies op maat of vraag direct een offerte aan.

Wat doet een schoonmaakster in 2 uur?

Om de vraag ‘Wat doet een schoonmaakster in 2 uur?’ te beantwoorden, spelen een aantal factoren een rol. Elementen die van belang zijn op het aantal vierkante meter dat schoongemaakt wordt per 2 uur, zijn bijvoorbeeld:

  • de ervaring van het schoonmaakpersoneel
  • het type ruimte, de grootte en de aanwezige mensen op de werkvloer
  • de voorbereiding en de tijd voor het opstellen van de schoonmaakmiddelen en schoonmaakmachines
  • de schoonmaakmethode
  • de toegankelijkheid van de werkomgeving
  • de schoonmaakfrequentie
  • de kwaliteit die verlangd wordt

CSU: Meer dan alleen een schoonmaakster voor 2 uur

CSU biedt naast reguliere schoonmaak ook diverse specialismen aan op het gebied van reiniging. Zo verzorgen onze schoonmaaksters ook graag je computerreiniging, dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud of graffiti- en gevelreiniging. Benieuwd wat de schoonmaakster in 2 uur voor jouw bedrijfspand kan betekenen? Vraag direct een persoonlijk advies op maat aan.

Ontvang nu een offerte op maat

Hoeveel een schoonmaakster dus precies schoonmaakt, hangt af van het soort klus. Gaat het om een vergaderruimte, dan maken de schoonmaaksters tussen de 200-350 m2 per uur schoon. Een toiletruimte reinigen verloopt echter tussen de 60-120 m2 per uur. Om de vraag ‘Wat doet een schoonmaakster in 2 uur’ dus te beantwoorden, komen onze schoonmaak experts graag bij je langs om een specifieke offerte op maat samen te stellen. Vraag nu een persoonlijk gesprek aan of ontvang direct een offerte op maat.

schoonmaak-leisure-bungalow

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.