Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Voedselveiligheid

Als ondernemer binnen de horeca ontkomt u niet aan de regels rondom de voedselveiligheid. Met de HACCP, een belangrijk voedselveiligheidssysteem, zorgt u dat uw organisatie op de juiste wijze met voedsel omgaat. Bij het verwerken van voedingsmiddelen kan immers van alles verkeerd gaan. Dit kan de veiligheid van het eten en dus de gasten in gevaar brengen. Met voedselveiligheid regels brengt u alle risico’s in kaart van uw onderneming. Met een jarenlange expertise op het gebied van voedselveiligheid staat CSU uw bedrijf bij in het opmaken van een goed functionerend voedselveiligheidsplan. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wat is voedselveiligheid?

Eén van de basiseisen die aan een horecagelegenheid wordt gesteld is dat alle processen, waarbij voedsel wordt bereid, veilig zijn. Een perfect verzorgde voedselhygiëne garandeert dat het eten veilig is voor consumptie. De kans op schadelijke micro-organismen die zware voedselvergiftiging kunnen veroorzaken wordt hiermee verkleind. Voedselinspectiediensten voeren geregeld voedselveiligheid controle uit bij de horecagelegenheden om te kijken of aan de wettelijke eisen wordt voldaan. Bij het niet naleven hiervan is zelfs gerechtelijke vervolging mogelijk. CSU zorgt dat uw zaak aan de eisen van de voedselveiligheid horeca voldoet.

Voldoen aan de voedselveiligheid

Op twee manieren voldoet uw onderneming aan de voedselveiligheid: u stelt als bedrijf zelf een plan rondom de voedselveiligheid op of u maakt gebruik van de goedgekeurde hygiënecode die geldt binnen de branche. In een gesprek met CSU tonen wij u een voedselveiligheidsplan voorbeeld of laten we zien welke maatregelen u moet nemen om een voedselveiligheid certificaat te ontvangen.

Ontvang een offerte voor de optimale voedselveiligheid

Zoekt u een schoonmaakbedrijf met een jarenlange expertise op het gebied van hygiëne binnen de voedselindustrie? Wij maken graag met u een persoonlijke afspraak om uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Informeer snel naar onze diensten en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

food-schoonmaak-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.