Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Voedselveiligheid HACCP

Bij het bereiden en verwerken van voedsel bevinden zich allerlei knelpunten die een gevaar voor de voedselveiligheid kunnen veroorzaken. Of je nu een hotelkeuken bezit of werkzaam bent binnen de voedingsindustrie; de risico´s op gevaren binnen de voedselverwerking dien je te vermijden. De voedselveiligheid met de HACCP zorgt ervoor dat jouw bedrijf zo veilig mogelijk de voeding bereidt. CSU beschikt over een jarenlange expertise op het terrein van voedselveiligheid en HACCP. Met deskundig advies ondersteunen wij je graag bij de HACCP schoonmaakrichtlijnen. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte voor de voedselveiligheid en HACCP aan.

Voedselveiligheid en HACCP om risico’s te beperken

Door de HACCP certification in acht te nemen, breng je alle gevaren bij de voedselbewerking binnen jouw bedrijfsvoering in kaart. Waar risico’s beperkt kunnen worden, neem je vervolgens maatregelen voor maximale voedselveiligheid. Onze schoonmakers gaan graag voor je aan de slag om conform de voedselveiligheid en HACCP regels nauwkeurige en vlekkeloze schoonmaak uit te voeren. Zo ondersteunen wij bij het opstellen van de HACCP certification, voeren wij de industriële reiniging uit en verzorgen we de hygiëne en desinfectie van de volledige productieomgeving. Onze schoonmakers hebben ervaring met voedselveiligheid en HACCP reiniging en zijn ten minste VCA-gecertificeerd om het schoonmaakwerk binnen de voedingsindustrie uit te oefenen.

Meer dan voedselveiligheid en HACCP alleen

Jouw schoonmaakwensen staan bij ons als klant centraal. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw verwachtingen over de voedselveiligheid en HACCP regels te achterhalen. Wij zijn alert, denken met je mee en passen innovatieve technieken toe op het terrein van schoonmaak. Naast reguliere reiniging oefenen wij ook specialistische schoonmaak uit, waaronder specialistisch vloeronderhoudgevel– en graffitireinigingdieptereiniging, computerreiniging en glasbewassing.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf dat jou ondersteunt bij het naleven van de voedselveiligheid en HACCP regels? Vraag dan direct meer inlichtingen over onze schoonmaakdiensten en ontvang een offerte op maat.

food-schoonmaak-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.