Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Voedselveiligheid advies

Wanneer u werkzaam bent in de voedselindustrie draagt u een enorme verantwoordelijkheid. De kwaliteit van het voedsel dient hoog te zijn en uw klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat u werkt met veilige ingrediënten. Daarom dient uw bedrijf te voldoen aan een aantal strenge wettelijke vereisten. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) controleert regelmatig of bedrijven voldoen aan de vereisten. Bent u op zoek naar voedselveiligheid advies binnen uw onderneming? Als het gaat om schoonmaak en hygiëne voorziet CSU u graag van advies over de voedselveiligheid. Neem contact op voor meer informatie of vraag, na consultatie bij een adviesbureau voor levensmiddelen, bij ons een offerte op maat aan.

Wat is een voedselveiligheid advies?

Een van de basisvereisten die aan iedere horecagelegenheid wordt gesteld is dat elk proces binnen de voedselverwerking veilig is. Zo voorkomt u dat schadelijke micro-organismen zware voedselvergiftiging kunnen veroorzaken. Als u niet aan de richtlijnen voor de voedselveiligheid voldoet, is zelfs gerechtelijke vervolging mogelijk. Bij een adviesbureau levensmiddelen ontvangt u het juiste advies voor de voedselveiligheid binnen de voedselprocessen die in uw bedrijf plaatsvinden.

Voldoen aan de richtlijnen voor de voedselveiligheid

Met een voedselveiligheid advies heeft u de keuze om op twee manieren aan de voedselveiligheid te voldoen. Ofwel u stelt als onderneming zelf een nauwgezet plan op om de voedselveiligheid te garanderen, ofwel u maakt gebruik van de goedgekeurde hygiënecode die binnen de sector geldt. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies over de voedselveiligheid binnen uw bedrijf. We laten u voorbeelden en maatregelen zien die u ondersteunen bij de voedselveiligheid. Bovendien maken wij gebruik van de nieuwste technologieën om de hygiënerichtlijnen zo goed mogelijk na te leven en veilig voedsel te produceren.

Ontvang een offerte naar aanleiding van een voedselveiligheid advies

Bent u benieuwd wat de tarieven zijn voor schoonmaak naar aanleiding van een voedselveiligheid advies binnen uw bedrijf? Aangezien geen onderneming hetzelfde is, komen wij graag bij u langs om uw verwachtingen en wensen in kaart te brengen. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk schoonmaakplan.

schoonmaak-tablet-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.