Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Voedsel en warenwet

Bij het verwerken en bereiden van voedingsmiddelen kunnen er helaas allerlei dingen misgaan, waardoor de veiligheid van onze voeding in gevaar komt. Ieder bedrijf dat werkt met voedsel en dranken, moet voldoen aan de voedsel en warenwet. Als dit niet het geval is, kan de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), een onderdeel van de rijksoverheid dat op veilig voedsel controleert, een boete opleggen. CSU beschikt over een uitgebreide ervaring op het gebied van reiniging binnen de voedingsindustrie en is op de hoogte van de laatste regelgeving met betrekking tot de voedsel en warenwet. Ben jij benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf voor jou kan betekenen op het gebied van hygiëne? Neem dan direct contact op voor een offerte.

Voedsel en warenwet essentieel voor de hygiëne

Binnen de voedingsindustrie is een schone en hygiënische werkomgeving essentieel. Volgens de voedselwarenwet moet elk bedrijf binnen deze sector voldoen aan de hygiëneregels. Hierbij spelen de HACCP regels, dat staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points, een belangrijke rol. Bedrijven die voedsel produceren of verwerken moeten bovendien alle mogelijke risico’s beschrijven in een voedselveiligheidsplan. CSU adviseert je over deze regelgeving en levert een schoonmaakplan op maat, zodat je aan de eisen van de voedsel en warenwet voldoet.

Voedsel en warenwet voor een schone werkplek

Aan de hand van de voedsel en warenwet zorg je dat jouw bedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie optimaal schoon is en blijft. Hygiëne is namelijk niet alleen voor jezelf van groot belang, ook voor je klanten, bezoekers en medewerkers levert het grote voordelen op. Door de juiste reiniging voorkom je dat gasten met ziektes of andere vervelende verrassingen te maken krijgen. Dankzij de specialistische kennis van ons schoonmaakpersoneel weet je zeker dat jouw bedrijf schoon en hygiënisch is.

Vraag direct een offerte aan

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf dat op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van de voedsel en warenwet? CSU helpt je hierbij graag, met vestigingen door heel Nederland. Informeer snel naar onze diensten en ontvang een offerte op maat.

dry-food-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.