Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hygiënecode voor de horeca

In de horeca is een schone werkomgeving een van de belangrijkste zaken die er is. Horeca en hygiëne gaan namelijk nauw samen. Volgens de Warenwet moet ieder horecabedrijf voldoen aan de regels uit de hygiënecode voor de horeca. Deze hygiënecode voor de horeca is in het bijzonder opgesteld voor horecabedrijven en moet te allen tijden beschikbaar zijn in de keuken van het horecabedrijf. Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving? Dan bent je bij CSU aan het juiste adres. CSU is altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving met betrekking tot HACCP. Informeer naar de mogelijkheden en vraag meteen een offerte aan.

Hygiënecode voor de horeca voor een schone werkomgeving

De hygiënecode voor de horeca beschrijft op welke wijze jouw horecagelegenheid optimaal schoon is en blijft. Hygiëne is namelijk niet alleen voor jezelf, maar ook voor je personeel en gasten van het grootste belang. Je wilt immers voorkomen dat je gasten te maken krijgen met ziektes of andere nare verrassingen. Met de specialistische schoonmaak van ons schoonmaakpersoneel ben je er zeker van dat jouw keuken hygiënisch en schoon is. CSU kan helpen met het opstellen en uitvoeren van een schoonmaakplan. Dit is noodzakelijk voor de waarborging van de schoonmaakkwaliteit en hygiëne van de keuken. Hierbij adviseren wij je over en helpen je bij de uit te zetten acties m.b.t. schoonmaak in de keuken. 

Uitgebreide ervaring en maatwerk met hygiënecode voor de horeca

Onze schoonmaakmedewerkers beschikken over een goede opleiding en een uitgebreide ervaring met de hygiënecode voor de horeca. Hierdoor is CSU een betrouwbare dienstverlener voor schoonmaak en onderhoud van horecagelegenheden. CSU beschikt over vestigingen in heel Nederland, waardoor wij onze diensten in het hele land aan je kunnen leveren. Wij werken hierbij klantgericht, vooruitstrevend en alert, met een uitstekende visie op innovatie. Flexibiliteit is van belang voor elk horecabedrijf, CSU is ook flexibel en hierdoor 24/7 beschikbaar voor de uitvoering van werkzaamheden. In onderling overleg met jou bespreken we welke schoonmaakwerkzaamheden wij uitvoeren, op welke tijden en de frequentie. Uiteraard kunnen de schoonmaakwerkzaamheden buiten de openingstijden plaatsvinden.

Volledige ontzorging

Jij wilt je focussen op het runnen van jouw bedrijf en je niet bezig houden met randzaken. Wanneer er hulp of advies nodig is omtrent keukenschoonmaak is CSU de beste partner. Wij ontlasten je volledig op het gebied van de uitvoering, registratie en controle van de schoonmaak. Dit zodat jij kunt blijven focussen op wat belangrijk is voor jouw gasten. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk hospitality is. Daarnaast is een optimale beoordeling vanuit de voedsel- en warenautoriteit of keuringsbedrijf essentieel voor elk horecabedrijf. CSU is bekend met de wet- en regelgeving met betrekking tot HACCP en zorgt samen voor een optimaal resultaat. Vrijblijvend een gesprek aanvragen over wat CSU voor jou kan betekenen? Eén van onze specialisten komt graag langs om te kijken wat er mogelijk is.


Vraag direct een offerte aan

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf met een uitstekende kennis van de hygiënecode voor de horeca? Een bedrijf dat Scherper, Slimmer, Schoner, innovatief is en maatwerk aflevert? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw persoonlijke wensen en verwachtingen. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor persoonlijk advies.

website

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.