Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hygiëne restaurant

De hygiëne van het restaurant is uiterst belangrijk. Een frisse en schone werkomgeving zorgt voor een betere productiviteit en werksfeer bij je medewerkers. Ook geef je met een opgeruimde horecagelegenheid een fantastisch visitekaartje af aan jouw gasten. Aan de restaurant hygiëne worden diverse eisen gesteld, aangezien het een branche met voedingswaren betreft. Je wilt immers niet dat jouw gasten onwel worden vanwege het gebrek aan hygiëne in het restaurant. CSU kan je helpen met het opstellen en uitvoeren van een schoonmaakplan. Dit is noodzakelijk voor de waarborging van de schoonmaakkwaliteit en hygiëne van de keuken. Met onze specialistische reiniging op het gebied van horeca staat CSU voor je klaar om de werkomgeving “Scherper, Slimmer, Schoner” te houden. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw horecagelegenheid kunnen betekenen? Informeer dan nu naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte op maat aan.

Het juiste schoonmaakplan voor de hygiëne in het restaurant

De professionele keuken, de bar, het restaurant, de bierkoeling of de toiletten; onze schoonmakers van CSU pakken iedere schoonmaakklus met beide handen aan. Elke schoonmaker beschikt over de juiste opleiding en vakkennis om op optimale wijze de hygiëne van het restaurant in orde te brengen. CSU adviseert over en helpt graag bij de uit te zetten acties m.b.t. schoonmaak in de keuken. Aan de hand van een persoonlijk gesprek met jou wordt een schoonmaak- en hygiëneplan opgesteld. Daarna gaan de schoonmakers met innovatieve technieken en schoonmaakmiddelen aan de slag om het restaurant schoon te houden. Flexibiliteit is van belang voor elk horecabedrijf, CSU is ook flexibel en hierdoor 24/7 beschikbaar voor de uitvoering van werkzaamheden. In onderling overleg met jou stellen we vast welke schoonmaakwerkzaamheden er plaatsvinden, met welke frequentie en op welk tijdstip. Veelal reinigen de schoonmakers de horecagelegenheid buiten de openingstijden. Uiteraard is het ook een optie om de schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren als het restaurant wel geopend is, op de rustige tijdstippen. CSU is het schoonmaakbedrijf waar je als ondernemer op kunt rekenen. 

Volledige ontzorging

Jij wil je focussen op het runnen van jouw bedrijf en je niet bezig houden met randzaken. Wanneer er hulp of advies nodig is omtrent keukenschoonmaak is CSU de beste partner. Wij ontlasten je volledig op het gebied van de uitvoering, registratie en controle van de schoonmaak. Dit zodat je kunt blijven focussen op wat belangrijk is voor je gasten. Daarnaast is een optimale beoordeling vanuit de voedsel- en warenautoriteit of keuringsbedrijf essentieel voor elk horecabedrijf. CSU is bekend met de wet- en regelgeving met betrekking tot HACCP en zorgt samen met jou voor een optimaal resultaat. Vrijblijvend een gesprek aanvragen over wat CSU voor jou kan betekenen? Eén van onze specialisten komt graag langs om te kijken wat er mogelijk is. 

Vraag direct een offerte aan

Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat alert is, met je meedenkt als het gaat over de hygiëne in jouw restaurant en op de hoogte is van de nieuwste innovaties op het gebied van schoonmaak? Dan ben je bij CSU op het juiste adres. Neem meteen contact op voor de mogelijkheden of vraag een op maat gemaakte offerte aan.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (4)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.