Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hygiëne in de zorg

Hygiëne in de zorg

Schoonmaken is een vak. Dat vraagt om specifieke specialismen. Zo is bijvoorbeeld de hygiëne in de zorg van levensbelang. Schoonmakers en huishoudelijke medewerkers zijn binnen een verpleeghuis zeer belangrijk voor infectiepreventie. Behalve in verpleeghuizen is CSU ook werkzaam in ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, woonvormen voor gehandicapten, revalidatiecentra en kinderdagverblijven. Zoek jij een partij die elke vorm van vervuiling aan kan en bent benieuwd wat de kosten zijn? Vraag dan snel een offerte bij ons aan, zodat wij je een beeld kunnen geven van de schoonmaakkosten voor de hygiëne in de zorg.

Protocol hygiëne in de zorg

De hygiëne in de zorg vraagt om extra aandacht voor de schoonmaak. Immers, bij kwetsbare personen zoals ouderen zijn de risico’s op ziekte enorm. Door ruimtes schoon en hygiënisch te houden, voorkom je de verspreiding van infectieziekten. Dankzij een protocol voor hygiëne in de zorg wordt de besmettingscyclus doorbroken. Naast persoonlijke hygiëne in de zorg voldoen onze medewerkers aan de eisen met betrekking tot de handhygiëne en uiterlijke verzorging. Op deze manier wordt elk risico op verspreiding van ziektes tegengegaan.

Persoonlijke aanpak bij hygiëne in de zorg

Er bestaan enorme verschillen in de behoefte van schoonmaakonderhoud in de diverse zorginstellingen. Over het algemeen vraagt de hygiëne bij zorginstellingen meer van onze schoonmaakmedewerkers dan slechts het uitvoeren van standaard schoonmaak onderhoud. Naast een schone en hygiënische omgeving is interactie met de patiënten, het personeel, de bewoners en de bezoekers uiteraard ook van belang. Bovendien zorgt een opgeruimde en nette omgeving ervoor dat de bewoners en patiënten zich thuis voelen. De medewerkers van CSU werken alert, klantgericht en vooruitstrevend met een nauwlettende visie op innovatie. Onze prioriteit is jou als klant tevredenstellen.

Vraag direct een offerte aan

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf voor de hygiëne in de zorg dat met je meedenkt? Dat werkt met een persoonlijke aanpak en scherp toeziet op de mate van hygiëne schoonheid? CSU is in dat geval je partner. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw verwachtingen. Vraag direct een op maat gemaakte offerte aan voor een persoonlijk advies.

zorg-umc-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl