Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Handen wassen kleuters

Bij het voeren van een goede schoolleiding heb je uiteraard ook de verantwoordelijkheid voor een veilige en hygiënische leeromgeving voor zowel kinderen als leraren. CSU ondersteunt je bij het ontzorgen van de reguliere en specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Hoe zorg je echter dat het handen wassen bij kleuters in de hygiëne wordt opgenomen? Handhygiëne zou in de basis van de protocollen moeten worden opgenomen, aangezien het de verspreiding van bacteriën, virussen en ziektes verkleint. CSU biedt als nummer 1 facilitair dienstverlener een uitgebreide ervaring met protocollen over handen wassen bij kleuters. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor meer informatie.

Handen wassen kleuters voor hygiëne op school

Het grootste deel van de week brengen kinderen en docenten door op school. Net als thuis dienen kleuters te begrijpen wat het belang van handen wassen is. Daarom wordt aan het handen wassen bij kleuters steeds meer aandacht besteed. Kinderen vormen namelijk een kwetsbare groep, waarvan het immuunsysteem nog niet optimaal is ontwikkeld. Bovendien komen op scholen veel mensen samen, waardoor de verspreiding van ziektes sneller plaatsvindt. CSU helpt bij het opstellen van een protocol voor het handen wassen bij kleuters, waardoor ieder kind standaard aan de handhygiëne denkt.

Schoonmaakplan op maat

Naast het belang van handen wassen bij kleuters moet ook het schoolgebouw goed gereinigd worden. CSU voert dan ook graag de schoonmaak uit in onder meer de schoollokalen, kantine en toiletten. Aangezien wij begrijpen dat de reiniging van een basisschool niet op ieder moment geschikt is, plannen wij de werkzaamheden op tijdstippen die voor je school het beste uitkomen. Zo is jouw school hygiënisch schoon gedurende het jaar, zonder dat je hinder ondervindt dan de werkzaamheden.

Daarnaast voeren wij bijvoorbeeld gedurende de zomervakantie (of op een ander gewenst moment) grote schoonmaakprojecten uit, zoals algemeen onderhoud van de vloer en de grondige reiniging van lokalen, meubilair en sanitair.

Direct een offerte op maat aanvragen

Zoek jij een ervaren schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt over een protocol voor het handen wassen bij kleuters en andere kinderen op de basisschool? Neem dan gelijk contact op voor een offerte op maat bij CSU. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies.

seesoap-lindabouritiusphotography

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Marjolein Dreef (Branchemanager Onderwijs) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 / onderwijs@csu.nl