Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Handen wassen kleuters

Bij het voeren van een goede schoolleiding heeft u uiteraard ook de verantwoordelijkheid voor een veilige en hygiënische leeromgeving voor zowel kinderen als leraren. CSU ondersteunt u bij het ontzorgen van de reguliere en specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Hoe zorgt u echter dat het handen wassen bij kleuters in de hygiëne wordt opgenomen? Handhygiëne zou in de basis van de protocollen moeten worden opgenomen, aangezien het de verspreiding van bacteriën, virussen en ziektes verkleint. CSU biedt als nummer 1 facilitair dienstverlener een uitgebreide ervaring met protocollen over handen wassen bij kleuters. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor meer informatie.

Handen wassen kleuters voor hygiëne op school

Het grootste deel van de week brengen kinderen en docenten door op school. Net als thuis dienen kleuters te begrijpen wat het belang van handen wassen is. Daarom wordt aan het handen wassen bij kleuters steeds meer aandacht besteed. Kinderen vormen namelijk een kwetsbare groep, waarvan het immuunsysteem nog niet optimaal is ontwikkeld. Bovendien komen op scholen veel mensen samen, waardoor de verspreiding van ziektes sneller plaatsvindt. CSU helpt bij het opstellen van een protocol voor het handen wassen bij kleuters, waardoor ieder kind standaard aan de handhygiëne denkt.

Schoonmaakplan op maat

Naast het belang van handen wassen bij kleuters moet ook het schoolgebouw goed gereinigd worden. CSU voert dan ook graag de schoonmaak uit in onder meer de schoollokalen, kantine en toiletten. Aangezien wij begrijpen dat de reiniging van een basisschool niet op ieder moment geschikt is, plannen wij de werkzaamheden op tijdstippen die voor uw school het beste uitkomen. Zo is uw school hygiënisch schoon gedurende het jaar, zonder dat u hinder ondervindt dan de werkzaamheden.

Daarnaast voeren wij bijvoorbeeld gedurende de zomervakantie (of op een ander gewenst moment) grote schoonmaakprojecten uit, zoals algemeen onderhoud van de vloer en de grondige reiniging van lokalen, meubilair en sanitair.

Direct een offerte op maat aanvragen

U zoekt een ervaren schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt over een protocol voor het handen wassen bij kleuters en andere kinderen op de basisschool? Neem dan gelijk contact op voor een offerte op maat bij CSU. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies.

seesoap-lindabouritiusphotography

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Marjolein Dreef (Branchemanager Onderwijs) helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-30331650 / onderwijs@csu.nl