Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

HACCP schoonmaak

Bij het verwerken en bereiden van voeding kunnen allerlei knelpunten de veiligheid van het eten in gevaar brengen. Of u nu werkzaam bent in de voedingsindustrie of in een hotelkeuken; in alle situaties dienen de risico’s bij voedselverwerking zoveel mogelijk beperkt te worden. Met een HACCP schoonmaakplan zorgt u dat u aan de regels met betrekking tot de voedselveiligheid voldoet. CSU beschikt over ruim 45 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak in de voedingsindustrie. Met deskundig advies staan wij u graag terzijde bij de HACCP schoonmaak regels. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte voor de HACCP schoonmaak aan.

HACCP schoonmaak met hart voor uw zaak

Met een HACCP schoonmaakplan gaan onze schoonmakers conform de wetgeving voor u aan de slag om de reiniging zo nauwkeurig en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Onze diensten omvatten bijvoorbeeld industriële reiniging, de desinfectie en hygiëne van totale productieomgevingen of het opstellen van HACCP schoonmaakplannen. Onze schoonmakers zijn gewend om de HACCP schoonmaak normen na te leven, hebben ervaring met voedselveiligheid en HACCP reiniging en zijn ervaren om het schoonmaakwerk binnen de voedingsindustrie uit te oefenen. Bovendien beschikt CSU over de juiste certificaten, waardoor interne processen met betrekking tot kwaliteit, milieu en regelgeving gewaarborgd zijn. 

Meer dan HACCP schoonmaak alleen

Bij CSU stellen wij u als klant centraal. In een persoonlijk gesprek achterhalen wij uw wensen en verwachtingen over onze HACCP schoonmaak. Wij denken met u mee, zijn alert en maken gebruik van vooruitstrevende, innovatieve technieken op het gebied van reiniging. Naast reguliere schoonmaak voeren wij ook specialistische reiniging uit, zoals glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging, gevelreiniging of graffitiverwijdering. U bepaalt wat er moet gebeuren en wij kijken hoe wij uw schoonmaakkarwei het beste kunnen aanpakken.

Vraag direct een offerte aan

U zoekt een bedrijf dat de HACCP schoonmaak normen naleeft en beschikt over een hands-on mentaliteit? Vraag dan snel meer informatie aan over onze schoonmaakdiensten en ontvang een offerte op maat. We bespreken dan graag in een peroonlijk gesprek uw wensen.

food-schoonmaak-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.