Home > Informatie > Uurtarief schoonmaakster

Uurtarief schoonmaakster

Een schoon en hygiënisch bedrijfspand geeft een verzorgde en professionele indruk aan uw zakenrelaties, gasten en bezoekers. Daarnaast presteren uw werknemers beter in een opgeruimde werkomgeving. Het schoonmaken van het kantoorpand kan er echter nog wel eens bij inschieten. Ook is het meestal duurder om de eigen werknemers de schoonmaakklussen te laten uitvoeren dan om een schoonmaakbedrijf in te huren. CSU werkt bijvoorbeeld met perfect opgeleid personeel dat uw bedrijfspand op een snelle en efficiënte wijze schoonmaakt. Wat kost een schoonmaakster per uur? Vraag direct een persoonlijk advies aan of ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Wat is een normaal uurtarief voor een schoonmaakster?

Het uurtarief voor een schoonmaakster is meestal voordeliger dan u denkt. CSU werkt namelijk met professionele schoonmakers die uw bedrijf zeer snel en kundig schoonmaken. De uurtarieven voor schoonmaaksters kunnen echter wel enorm variëren. Het hangt namelijk onder andere af van het soort werkomgeving, het schoonmaakproject en de te gebruiken machines, hoe snel de schoonmaak plaats kan vinden. Gaat het om grote oppervlakken waar een schoonmaakmachine kan worden ingezet? Of moet het uurtarief van een schoonmaakster worden berekend voor het reinigen van de gevel?

 

Uurtarief voor een schoonmaakster binnen uw schoonmaakplan

Om te bepalen wat de tarieven voor het schoonmaken van uw bedrijfspand zijn, komen onze schoonmaak experts graag vrijblijvend bij u langs om de schoonmaakwerkzaamheden te bespreken. Geen enkel bedrijfspand of kantoor is namelijk hetzelfde. Door met u in gesprek te gaan, achterhalen wij uw wensen en verwachtingen. Zo krijgt u een helder inzicht van de te verwachte kosten.

 

Ontvang een offerte voor uurtarief schoonmaakster

Bent u benieuwd wat het uurtarief voor een schoonmaakster voor uw bedrijfspand is? Of wilt u meer weten over de werkzaamheden die CSU voor uw bedrijf kan verrichten? CSU is marktleider op het gebied van schoonmaak en is de facilitaire innovator. Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden, zijn wij ook gespecialiseerd in dieptereiniging, gevel- en graffitireiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud en glasbewassing. Vraag nu een persoonlijk gesprek aan of ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

 

Bel ons