Home > Informatie > schoonmaakrooster horeca

schoonmaakrooster horeca

Uw hotel moet aan strenge regels voldoen, onder andere op het gebied van hygiëne. Dit is niet alleen belangrijk voor uw gasten, maar ook voor uw medewerkers. Het is dan ook belangrijk dat er gewerkt wordt met een registratie schoonmaakrooster voor de horeca. Hygiëne is juist ook zo belangrijk in de keuken. Onze schoonmakers werken volgens een schoonmaakrooster keuken voor de horeca dat voldoet aan de eisen. Bent u op zoek naar schoonmakers voor uw hotel? Vraag een offerte aan.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

De mogelijkheden bij een schoonmaakrooster voor de horeca

CSU heeft jarenlange ervaring onder andere binnen de hotelbranche. Wij werken dan ook volgens een vast schoonmaakrooster voor de horeca. Hierdoor worden alle aspecten van de schoonmaak in de horeca meegenomen. Uiteraard wordt het sanitair niet vergeten. Hier werken we bijvoorbeeld met een schoonmaaklijst voor het toilet van de horeca. Naast een schoonmaakrooster voor de horeca voor de dagelijkse schoonmaak, helpen wij u graag met de periodieke schoonmaak, zoals dieptereiniging, computerreiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud of graffiti- en gevelreiniging.

 

CSU maakt in heel Nederland schoon

We hebben vestigingen door heel Nederland. Het maakt dan ook niet uit of u voor een hotel in Friesland of in Zeeland een schoonmaakrooster voor de horeca nodig heeft. CSU maakt in heel Nederland schoon. U bepaalt natuurlijk wat er gedaan moet worden. Wij geven daarbij aan wat onze rol kan zijn.

 

Een voorbeeld schoonmaakrooster horeca bekijken? Neem direct contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze diensten, wenst u meer informatie of een persoonlijke offerte? Neem contact met ons op voor een afspraak. Zodra wij weten waar uw behoeften liggen, verwerken we dit voor u in een vrijblijvende, voor u op maat gemaakte offerte.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

 

Bel ons