Home > Informatie > Schoonmaakbedrijf Barendrecht

Schoonmaakbedrijf Barendrecht


Een schone en hygiënische werkplek leidt tot betere werkprestaties van uw personeel, optimaal werkgeluk en meer productiviteit. Daarnaast is een frisse en gezonde werkomgeving een uitstekend visitekaartje voor uw cliënten, gasten of bezoekers. CSU is de #1 facilitair dienstverlener als het gaat om de schoonmaak binnen de zakelijke markt. Dagelijks houden duizenden schoonmakers van CSU - vanuit vestigingen in heel Nederland - met enthousiasme diverse instellingen, bedrijven en overheden schoon. Aangezien iedere locatie om een andere aanpak vraagt, gaan wij graag met u rond de tafel zitten voor een persoonlijk gesprek. Vraag direct meer informatie aan over onze schoonmaakbedrijven in Barendrecht en omstreken of ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Een schoonmaakbedrijf in Barendrecht met hart voor uw zaak

Bij CSU houden we van een persoonlijke aanpak. Onze schoonmakers oefenen de werkzaamheden dan ook compleet naar uw persoonlijke wensen uit. Niet alleen maken we alles blinkend schoon zoals afgesproken, ook zorgen we ervoor dat de schoonmaak plaatsvindt op het meest gewenste tijdstip. Buiten kantoortijden of in het weekend is hierbij geen enkel probleem. Laat ons uw planning weten en onze schoonmakers passen zich hierop aan. Naast reguliere schoonmaak biedt CSU diverse specialismen voor de periodieke schoonmaak aan. Denk hierbij aan glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging, computerreiniging, gevel- of graffitireiniging. Vraag direct om meer informatie over onze schoonmaakservice bij het schoonmaakbedrijf in Barendrecht.


Vraag direct een offerte op maat aan

CSU werkt klantgericht, alert en met een visie op innovatie. Dankzij krachtige nieuwe technieken werken onze schoonmakers zeer efficiënt. Dit levert u een enorme tijdswinst en kostenbesparing op. Bent u benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf in Barendrecht voor uw bedrijfspand, kantoor, horecagelegenheid of zorginstelling kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Aan de hand van uw wensen en verwachtingen stelt ons schoonmaakbedrijf in Barendrecht een offerte op maat tegen een scherp tarief samen.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22879127 / zuidwest@csu.nl