Home > Informatie > Hygiënecode zorginstellingen

Hygiënecode zorginstellingen

De hygiënecode voor zorginstellingen is opgesteld om de veiligheid van maaltijden voor de bewoners of patiënten te waarborgen. De verzameling aan regels geeft aan hoe een zorgorganisatie op een hygiënische en veilige wijze met voedsel om dient te gaan. CSU beschikt over een jarenlange ervaring met de hygiënecode in verpleeghuizen, verzorgingshuizen of andere zorginstellingen. Informeer naar de mogelijkheden en vraag meteen een offerte op maat aan. 


Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Hygiënecode voor zorginstellingen om besmetting te voorkomen

De hygiënecode voor zorginstellingen is gebaseerd op het HACCP-systeem, oftewel de Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP-regels binnen de hygiënecode voor de zorg zijn erop gericht om de risicovolle knelpunten met een grote kans op besmetting bloot te leggen. Voorbeelden van deze deelprocessen zijn het ontvangen van de goederen, het bereiden van ingrediënten en het serveren van voeding. CSU adviseert hoe u deze risico’s kunt minimaliseren.

 

Het uitvoeren van de hygiënecode zorginstellingen

Hoe zorgt u ervoor dat de hygiënecode zorginstellingen nauwkeurig wordt opgevolgd binnen uw organisatie? CSU staat u hierbij graag terzijde. Wij werken alert, klantgericht en zijn altijd gericht op innovatie. Zo streven wij de beste hygiëne binnen uw zorginstelling na. Wij zorgen dat de hygiënecode in verpleeghuizen, verzorgingshuizen en andere zorginstellingen voor iedereen duidelijk en overzichtelijk is. Zo ontstaat er geen verkeerde interpretatie. Daarnaast leggen we door middel van trainingen uit hoe medewerkers de regels moeten toepassen. Verder stellen wij voor u een op maat gemaakte hygiënecode zorginstellingen op, zodat u direct weet welke richtlijnen op uw branche van toepassing zijn.

 

Vraag direct een offerte aan

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt. CSU is op de hoogte van de laatste regelgeving op het terrein van de hygiënecode zorginstellingen, zodat u uitstekend aan de vereisten voldoet. Niet alleen in de centrale keuken, maar ook bij het serveren, bereiden en bewaren op de afdeling, in het restaurant of bij activiteitenbegeleiding. Wij gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Vraag direct een offerte op maat aan.


Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-30361580 / zorg@csu.nl