Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Binnen ons mensenbedrijf hoort iedereen bij de familie. Zo gaan we ook met elkaar om. Wij geloven dat we als schoonmaakbedrijf écht het verschil maken als alle collega’s gezond zijn en zich veilig en goed voelen op de werkvloer. Want gelukkige collega’s zijn gemotiveerde collega’s. En dat merk je als opdrachtgever op jouw werkvloer. Daarom helpen we onze collega’s waar we kunnen.

Praten met een vertrouwenspersoon

Hebben onze medewerkers te maken met seksuele intimidatie, discriminatie, pesten of agressie? Dan hopen we dat ze dit openlijk durven te bespreken. In alle gevallen kunnen ze anders altijd terecht bij een onafhankelijk vertrouwenspersoon van buiten onze organisatie.

Misstanden melden

Bij CSU vinden we het welzijn van onze medewerkers – en andere personen met wie een werkrelatie bestaat – heel belangrijk. Daarnaast heeft CSU integriteit en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Wij vertrouwen erop dat iedereen binnen onze organisatie eerlijk handelt. Als jij binnen CSU een misstand opmerkt of je vermoed dat er sprake is van een misstand, dan willen we graag dat je dit meldt. Een misstand is een overtreding van Nederlandse of Europese wetten of een gevaar voor de maatschappij (bijv. voor de volksgezondheid, veiligheid of het milieu).

Binnen CSU hebben we een intern meldpunt. Zowel eigen medewerkers als andere personen kunnen hier (eventueel anoniem) melding doen als zij een misstand binnen onze organisatie opmerken. Hoe je dit precies doet, lees je in de Klokkenluidersregeling. Je kunt deze regeling op vragen of meteen een misstand melden via meldmisstanden@csu.nl. Je vraag of melding wordt altijd vertrouwelijk en serieus behandeld door de functionarissen van het meldpunt.

De CSU-veiligheidsapp

Om onze medewerkers met absolute veiligheid bij jou aan het werk te laten, vinden onze collega’s in een handige veiligheidsapp allerlei informatie om veilig te werken. Bijvoorbeeld over de beste werkhouding, welke reinigingsmiddelen we gebruiken en wat je moet doen in noodsituaties.

Hoe we collega’s ook helpen om zich goed te voelen

Hieronder vind je allerlei regelingen waarmee we onze medewerkers helpen om gezond en vitaal te blijven:

gezondheid-zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen een goede zorgverzekering hebben. Daarom kunnen medewerkers met korting een aanvullende zorgverzekering afsluiten.

Fysiotherapie

Schoonmaakwerk vraagt veel lichamelijke inspanning. Hebben collega’s daardoor klachten? Dan kunnen ze direct aan de slag met oefeningen die beschikbaar zijn in een online platform. Blijven de klachten? Dan kan een professional worden ingeschakeld.

fysiotherapie-png
psychische-klachten-png

Hulp bij psychische klachten

Professionals staan klaar om medewerkers hulp te bieden bij psychische klachten.

Budgetcoach

Geldzaken regelen kan erg lastig zijn. Collega’s die meer grip op hun financiële situatie willen krijgen, kunnen de hulp inschakelen van een professionele budgetcoach.

Budgetcoaching csu
FIJW mantelzorg

Mantelzorgcoach

Sommige medewerkers zorgen naast hun werk voor een familielid, vriend(in) of buur. We begrijpen dat dat voor moeilijke situaties kan zorgen. Onze mantelzorgcoaches denken met hen mee over goede oplossingen. Zodat ze samen voldoende balans kunnen creëren tussen werk en privé.

Gratis sporten en (online) gezondheidsprogramma

Dat onze medewerkers zich goed en gezond voelen om lekker te kunnen werken en leven, dat vinden we belangrijk. Daarom krijgen ze gratis toegang tot de sportschool en een bijbehorend gezondheidsprogramma. Met behulp van de app kunnen ze ook thuis aan hun gezondheid werken.

Gratis gezondheidsprogramma vitaliteit gezondheid FIJW

Healthy Woman

4 op de 5 vrouwen ervaart last van de overgang. Collega’s die in de overgang zitten (of komen), blijven met begeleiding in balans. Healthy Woman is een persoonlijk traject op maat voor onze medewerkers met een overgangscoach.

Ym_yd5VoZDY-HD
Yoga FIJW

Yogalessen

Onze collega’s komen tot rust met yoga. Hiervoor bieden we maandelijks online yogalessen. Van beginnend tot gevorderd niveau, zodat iedereen mee kan doen.

Fietsplan

Fietsen is gezond en milieuvriendelijk. Twee waarden waar wij als organisatie voor staan. Daarom stimuleren we fietsen. Met het fietsplan kunnen onze medewerkers voordelig een nieuwe fiets kopen.

fietsplan-png