Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Werkgeluk betekent kunnen doen waar je energie van krijgt. En de kansen krijgen om jezelf te ontwikkelen. Om onze medewerkers te motiveren om hun stip op de horizon te zetten, bieden we hen met Fris in je Werk kansen om te groeien als mens. En van nóg meer waarde te zijn voor onze opdrachtgevers. Dat doen we met Social Return, Interne Mobiliteit, Talentontwikkeling en E-assessments.

Social Return en participatie

Voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt is het lastig mee te doen in de maatschappij. Wij bieden een helpende hand. En met succes. Inmiddels bestaat ruim 11% van ons personeelsbestand uit medewerkers met een social return-indicatie (SROI). Het leverde ons een PSO-certificering, trede 2 op.

Interne Mobiliteit

Jezelf blijven uitdagen om nieuwe vaardigheden te leren of door te groeien naar een andere functie. Dat is niet alleen leuk, het motiveert en houdt je scherp. Daarom peilen we de wensen en behoeftes van onze medewerkers. En kijken we hoe we die wensen waar kunnen maken. Samen werken we aan hun ultieme doel en houden we onze collega’s fit, van de eerste tot de laatste werkdag.

Talentontwikkeling

Doen waar je goed in bent. Dáár krijg je energie van. En daar wordt jouw organisatie dus ook beter van. Wij houden rekening met de talenten en kwaliteiten van onze medewerkers. Zodat wij het maximale uit elkaar halen.

E-assessment

Onze medewerkers helpen kan pas als we ze écht goed kennen. Daarom praten we niet alleen, we maken ook gebruik van een online test. Een test die ons inzicht geeft in (onbewuste) persoonlijkheidskenmerken, drijfveren, ontwikkelpunten en ambities. Zo weten we op welke manier we moeten communiceren en hoe we kunnen motiveren.