Home > Dienstverlening > BE Clean

BE Clean

Een datagedreven kijk op schoonmaak en schoonhouden.
 

Wat is BE Clean?

Veilig en gezond werken is nóg belangrijker geworden. BE Clean geeft een datagedreven kijk op schoonmaak en schoonhouden. Met als resultaat een optimale beleving voor u als klant, voor uw medewerkers en bezoekers. Met BE Clean stimuleren we zowel het werkgeluk van uw medewerkers als onze schoonmaakmedewerkers. We creëren verbinding tussen mens en techniek en tussen mensen onderling. Dit doen we met de cleaning app; dit is maatwerk voor iedere klant. Door slim schoon te maken - met of zonder sensoren - creëren we samen een nóg veiligere, schonere en gezondere (werk)omgeving. 


Voor wie werkt BE Clean?

Facility manager

Waardevolle data
Net als u gaat BE Clean voor een optimale positieve beleving van alle gebouwgebruikers. Dit betekent voor u dat we op de juiste plek zijn, op het juiste moment. We doen wat nodig is en méér. U wilt graag een prettige omgeving voor uw gebouwgebruikers, een plek waar samenwerken, ontmoeten en verbinden centraal staan. Met BE Clean stimuleren we niet alleen het werkgeluk van de gebouwgebruikers door een optimale beleving, maar ook het werkgeluk van de schoonmaakmedewerkers.

Gebouwgebruiker

Hogere medewerkerstevredenheid
BE Clean zorgt voor een onbezorgde werkdag en een comfortabele werkomgeving, zodat uw medewerkers zich kunnen richten op dat wat voor hen belangrijk is: (samen)werken, ontmoeten en verbinden. Hoe? Door datagedreven schoon te maken, zonder hun privacy te schenden.

Schoonmaakmedewerker

Het facilitaire oog
Mensen zijn onmisbaar; ze zijn de oren en ogen van het gebouw en hebben een signalerende functie tijdens hun werk. BE Clean maakt van de schoonmaker het facilitaire oog van de organisatie en maakt het werk leuker en lichter. Zij richten meer dan ooit hun eigen werk in, daarin geeft BE Clean de schoonmaakmedewerkers de ruimte en vrijheid. Hierdoor dragen ze actief bij aan een gelukkige werkdag voor zichzelf en een ander.


Anderen over BE Clean

Jacob Douwe Egberts: “De meerwaarde van BE Clean is wat ons betreft het feit dat we ogen hebben op de vloer, dat we weten wat er speelt en wanneer wat volgens plan is uitgevoerd. Maar het geeft ons ook zicht op wat er opgelost moet worden, per klant en per machine. Via BE Clean kunnen operators gemakkelijk en handzaam meldingen doorgeven. En wij zien deze direct terug, ook op een eenvoudige wijze. Zo zorgen we met elkaar voor een nóg betere dienstverlening. En dus nog blijere klanten!” 

CSU verzorgt dagelijks het schoonmaakonderhoud en het bijvullen van bijna 10.000 koffiemachines van Jacob Douwe Egberts (JDE) in heel Nederland. Altijd lekkere koffie, dat is waar JDE voor staat bij haar klanten. Een goed gevulde koffieautomaat die hygiënisch, schoon en veilig is. Die garantie biedt CSU met de inzet van schoonmaakapp BE Clean. Lees hier alles over cleaning app BE Clean bij JDE.

Essent: "BE Clean zorgt voor meer verbinding. Mijn team voelt zich meer gezien. Dit komt ook doordat ze nu zichtbaarder aan het werk zijn, precies daar waar het nodig is.” 

Lees ook hoe BE Clean wordt ervaren bij Tergooi Ziekenhuis


Hoe werkt BE Clean?

Een transparant schoonmaakproces op maat

De schoonmaakmedewerker gebruikt de cleaning app van BE Clean. Op een tablet is een plattegrond van het gebouw zichtbaar met ruimte-aanduiding. Bij het openen van de app zien schoonmaakmedewerkers direct waar welke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. De schoonmakers registreren in de app hun taken en de bezetting per ruimte en geven feedback op de vervuilingsgraad. Ze doen wat nodig is én meer. Zo melden zij in de app ook defecten en overige bijzonderheden die voor andere facilitaire leveranciers van belang zijn. 

Hiermee borgen we de kwaliteit van de schoonmaak (en schoon houden) in uw gebouw. Het proces is transparant en er is sprake van continue optimalisatie. Dankzij BE Clean zorgen we samen voor een gelukkige, gezonde en gastvrije werkdag voor iedereen.

 

Meer weten?


Waarom BE Clean inzetten?

U wenst:

  • een optimale beleving voor gebouwgebruikers
  • een hogere klant- en medewerkerstevredenheidsscore ​
  • efficiënte(re) en effectieve(re) werkprocessen
  • inzicht in schoonmaak en bezetting

Wat levert BE Clean op?

Het resultaat is een datagedreven, transparant schoonmaakproces dat zorgt voor:

  • inzicht in vervuilingsgraad, pieken en trends
  • hogere medewerkerstevredenheid
  • borging schoonmaakkwaliteit: we maken efficiënt en zichtbaar schoon (o.b.v. de optimale looproute)
  • verbinding tussen medewerkers onderling, maar ook met andere facilitaire leveranciers
  • meer focus: schoonmaak is precies af te stemmen op bezetting en gebruik (geen standaard programma) van uw gebouw
Kennissessie

In deze korte kennissessie geven collega's Tjerk Oostra en Marise Pieters inzicht in het gebruik van een pand en de behoeften van gebruikers die zorgen voor een effectievere inzet van schoonmakers. En effectievere inzet resulteert weer in een merkbaar schoon en fris gebouw. Zij leggen uit hoe je deze wisselwerking door middel van data kunt optimaliseren.


Beyond Eyes: Building Happy People

BE Clean is onderdeel van Beyond Eyes. Buiten de meerwaarde die BE Clean biedt, is er méér. Met slimme sensoren, een bundeling van data, continue monitoring en advies van specialisten draagt Beyond Eyes bij aan een betere (werk- en verblijf)omgeving.

Beyond Eyes zorgt voor een prettig en gezond binnenklimaat. Voor een gebouw dat anticipeert op veranderende behoeften van de gebruikers en dat duurzaam en verantwoord met energieverbruik omgaat. Een gebouw dat aangeeft wanneer het moet worden schoongemaakt. Met de diensten van Beyond Eyes kunt u slim sturen op de bezetting, benutting, hygiëne en het binnenklimaat.

 


Wilt u meer weten over BE Clean?

Interesse in BE Clean of wilt u weten hoe dit bij uw organisatie aansluit en in zijn werk gaat? Of wilt u meer weten over Beyond Eyes en wat dit voor uw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact op met een van onze collega's via beclean@csu.nl. Zij geven graag antwoord op uw vragen.

Of laat uw gegevens achter via het formulier en we nemen contact met u op.

 

 

BE Clean informatieaanvraag

* Verplicht veld