Home > Sectoren > Retail

Retail

Scherp op winkelplezier

Winkels, warenhuizen of (overdekte) winkelcentra; CSU biedt voor elk winkeloppervlak de scherpste en schoonste oplossing. We ontzorgen door jarenlange ervaring en proactieve en gastvrije medewerkers. Uw klanten zijn onze klanten. Zijn zij tevreden, dan bent u het ook. Daarom richten wij ons vooral op de klanttevredenheid van úw klanten. En krijgt schoonmaak in het winkelgebied altijd voorrang. Natuurlijk maken we ook ‘achter de schermen’ (kantoren, magazijnen etc.) schoon. Samen bepalen we een gezonde balans tussen de verschillende zones. Desgewenst voegt onze excellente operatie elementen van gastheerschap toe aan onze dienstverlening.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Corona heropstartplannen 

We denken graag tijdig met u mee voor het moment dat de eerste versoepelingen van de coronamaatregelen een feit zijn. CSU denkt mee over de mogelijkheden om de dienstverlening voor iedere branche veilig, efficiënt, doelmatig maar vooral toekomstbestendig in te (blijven) richten na versoepeling van de coronamaatregelen. Gezondheid en veiligheid hebben daarbij de hoogste prioriteit. 

CSU ontwikkelde voor de retail branche een Corona heropstartplan. In dit plan leest u hoe onze dienstverlening op uw locatie weer ingeregeld kan worden ná versoepeling van de coronamaatregelen. Met het heropstartplan helpt CSU u om de schoonmaakdienstverlening weer snel op te starten in uw organisatie zodat uw medewerkers en klanten er veilig terecht kunnen. Het plan gaat onder andere in op gewenste wijzigingen in uw of onze dienstverlening, de inzet van materialen en middelen en wat wij van uw organisatie verwachten om veilig te kunnen werken. 

Vraag hier het heropstartplan aan.

 


Download het heropstartplan voor Retail