Home > Sectoren > Recreatie > Theaters en bioscopen

Theaters en bioscopen

Theaters en Bioscopen

U bent op zoek naar het beste schoonmaakbedrijf met ruime ervaring en kennis op het gebied van recreatie. Het zal voor u niet nieuw zijn dat het bij recreatie draait om ontspanning en het hebben van plezier. Een ding is zeker. Uw gasten ontspannen zich beter in schone, frisse en vooral onderhouden theaters en bioscopen. Want het kan wel donker zijn wanneer de voorstelling begint, maar beleving zit in alle zintuigen. Met een schone en fris ruikende ruimte dankzij onze geurbeleving weet u zeker dat alle gasten bij binnenkomst van uw theater of bioscoop zich direct ontspannen aanvoelen. Met de gastvrije en excellente facilitaire dienstverlening van CSU voelt elke bezoeker zich welkom.

 

Theater en bioscoop ontzorging op maat

Wij begrijpen dat de schoonmaak van theaters en bioscopen anders is dan bijvoorbeeld op een kantoor, basisschool of in de zorg. Zo zit er ook al een verschil in de wensen en behoeften tussen een theater en een bioscoop. Want bioscoopbezoekers eten meer tijdens de voorstelling. Een schoonmaakteam dat scherp is op schoon is geen overbodige luxe na een voorstelling. Met ruim 15.000 medewerkers door heel het land kunt u ervan uitgaan dat wij u ontzorgen op tijdstippen die u uitkomen en aansluiten op het programma. Maar wist u dat CSU ook uw kennispartner is bij het ondersteunen van uw hospitality? Door te kiezen voor ons gastheerschap geeft u schoonmaak een gezicht. Persoonlijke schoonmaak met een glimlach.

 

Een smetteloze beleving

Samen geven we iedere theaterbezoeker of bioscoopbezoeker een smetteloze beleving. Dit kunnen we verzorgen in de vorm van reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Bij reguliere schoonmaakwerkzaamheden leveren we schone en frisse zalen/ruimten aan de hand van maatwerkprogramma’s en efficiënte methodieken. Ook bent u bij CSU aan het juiste adres voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden zoals glasbewassing, specialistisch vloerenonderhoud, grafitti- en gevelreiniging, dieptereiniging en computerreiniging. Zo bent u ervan verzekerd dat uw theater of bioscoop er zowel van binnen als buiten smetteloos uitziet. U krijgt maar één kans voor het neerzetten van een goede eerste indruk. Samen met CSU kan de show pas echt beginnen.

 

Wilt u meer weten?

The show must go on! Samen met CSU steelt uw pand de show. CSU is de nummer 1 in schoonmaak met ruim 50 jaar ervaring in de recreatiebranche. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en behoeften. Dan ontvangt u van ons een advies op maat.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

  CSU Leisure Services is top leverancier binnen de branche organisatie Recron (Recreatie Ondernemers Nederland).