Home > Sectoren > Hotels

Hotels

Scherp op gastvrijheid

CSU Hotel Services is meer dan vijftig jaar dé specialist in het ontzorgen van housekeeping. Wij staan voor optimale kwaliteit- en servicebeleving en maken het verschil met mensen die excelleren in gastvrijheid. Onze toegevoegde waarde is: Excellence in hospitality. Uw gast is onze gast. Wij zorgen ervoor dat onze gasten zich direct welkom voelen en thuis in een schone en frisse hotelkamer. Maar we gaan verder.


Details maken het verschil

De organisatie van CSU Hotel Services is volledig ingericht om de gast in de watten te leggen. Gastheerschap zit in het DNA van CSU Hotel Services, de gast staat centraal en moet zich welkom voelen. Daarom garanderen wij een schone, gastvrije uitstraling. Onze medewerkers letten extra op details. Wij weten dat het de kleine dingen zijn die gasten waarderen. Gasten aanspreken met een glimlach, de juiste timing, een attent gebaar. Elke dag weer. Hospitality in hotels vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingerichte projectorganisatie. Wij staan garant voor continuïteit van vriendelijke en servicegerichte medewerkers die bijdragen aan de ultieme gastbeleving.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan


Verder praten over de mogelijkheden?

Dat kan natuurlijk! Onze collega Carola Put (Branche Executive Hotels en Leisure) helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06- 51608199 / hotels@csu.nl 


100% Kwaliteitsgarantie

Met CSU Hotel Services haalt u een betrouwbare partner in huis, die begrijpt hoe de hotelbranche in elkaar steekt. Gastheerschap is bij CSU Hotel Services vanzelfsprekend; zowel zakelijk als voor vakanties. Uw gast staat centraal en moet zich welkom voelen. Daarom garanderen wij een schone, gastvrije uitstraling van uw hotel. Wij streven naar 100% kwaliteitsgarantie en voeren periodieke en onaangekondigde controles uit. Die dragen bij aan het realiseren van de hoge standaard die u van CSU Hotel Services mag verwachten. We stellen een maatwerk dienstenpakket samen dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Management, diensten of een combinatie; alles is mogelijk.


De beste mensen

Wij leveren onze schoonmaakdiensten samen met medewerkers die graag bij ons werken. Om de beste in de schoonmaakmarkt te blijven, richten we ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van onze medewerkers. Want wij geloven dat onze klanten daar uiteindelijk ook voordeel van hebben. Wij zijn altijd op zoek naar de beste mensen. Kijk op www.werkenbijcsu.nl.


Corona heropstartplannen 

We denken graag tijdig met u mee voor het moment dat de eerste versoepelingen van de coronamaatregelen een feit zijn. CSU denkt mee over de mogelijkheden om de dienstverlening voor iedere branche veilig, efficiënt, doelmatig maar vooral toekomstbestendig in te (blijven) richten na versoepeling van de coronamaatregelen. Gezondheid en veiligheid hebben daarbij de hoogste prioriteit. 

CSU ontwikkelde voor de hotelbranche een Corona heropstartplan. In dit plan leest u hoe onze dienstverlening op uw locatie weer ingeregeld kan worden ná versoepeling van de coronamaatregelen. Met het heropstartplan helpt CSU u om de schoonmaakdienstverlening weer snel op te starten in uw organisatie zodat uw gasten, bezoekers en medewerkers er veilig terecht kunnen. Het plan gaat onder andere in op gewenste wijzigingen in uw of onze dienstverlening, de inzet van materialen en middelen en wat wij van uw organisatie verwachten om veilig te kunnen werken. 
 

Vraag hier het heropstartplan aan

 

Meer inspiratie voor hotels nodig?

Bekijk dan ook Hygiëne restaurant, Hygiënecode voor de horeca  of Voedselveiligheid.Onze diensten:

 • Management van housekeeping
 • Schoonmaakonderhoud in kamers en overige centrale voorzieningen
 • Aanvulling van guest supplies
 • Verzorging, beheer en logistiek van linnengoed
 • Roomservice attendants, verzorging van de minibar en/of koffie- & theeservice
 • Aankomstrondes en overige guest services
 • Turn-down service en overige VIP-activiteiten
 • Technische dienstverlening
 • Onderhoud van kamers, appartementen, terreinen en/of groenvoorzieningen
 • Glasbewassing
 • Stewarding
 • Reiniging van gevels, zwembaden, vloeren en/of tapijten
 • Specialistische reiniging
 • Impregneren en brandwerend maken van gordijnen en stoffering
 • Personeel voor spoelkeuken, winkels, afvalverwijdering, wasserette etc.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 


Download het heropstartplan voor Hotels