Home > Sectoren > Bungalowparken

Bungalowparken

Scherp op een aangenaam verblijf

Uw gasten willen een leuke, ontspannen tijd op uw park. Even in een andere wereld, een vakantiegevoel. Ze zijn kritisch op de dienstverlening en faciliteiten en verwachten schone, frisse en goed onderhouden bungalows en centrale voorzieningen. CSU Leisure Services is ervaren helpt u proactief bij het waarmaken van deze verwachting en weet wat de waarde van klantbeleving voor u betekent. Onze kwaliteit en gastheerschap maken het verschil. Onze schoonmaakmedewerkers zijn vakkundig, representatief en vriendelijk. Ze weten precies wat er komt kijken bij het schoonmaken van een bungalow.

Corona heropstartplannen 

We denken graag tijdig met u mee voor het moment dat de eerste versoepelingen van de coronamaatregelen een feit zijn. CSU denkt mee over de mogelijkheden om de dienstverlening voor iedere branche veilig, efficiënt, doelmatig maar vooral toekomstbestendig in te (blijven) richten na versoepeling van de coronamaatregelen. Gezondheid en veiligheid hebben daarbij de hoogste prioriteit. 

CSU ontwikkelde voor uw branche een Corona heropstartplan. In dit plan leest u hoe onze dienstverlening op uw locatie weer ingeregeld kan worden ná versoepeling van de coronamaatregelen. Met het heropstartplan helpt CSU u om de schoonmaakdienstverlening weer snel op te starten in uw organisatie zodat uw gasten, bezoekers en medewerkers er veilig terecht kunnen. Het plan gaat onder andere in op gewenste wijzigingen in uw of onze dienstverlening, de inzet van materialen en middelen en wat wij van uw organisatie verwachten om veilig te kunnen werken. 


Flexibele dienstverlening

Meer wisseldagen en uitchecktijden vragen om toenemende flexibiliteit, daar houden we rekening mee bij het schoonmaken van bungalows. Wij plannen en coördineren alle schoonmaakwerkzaamheden op bungalowparken heel efficiënt. Nieuwe gasten ervaren zo altijd een smetteloze aankomst. Dit bieden wij:

 • Dagelijkse controle op materialen, middelen en machines
 • Kwaliteitsmeetsysteem voor bungalows (ontwikkeld door CSU Leisure Services)
 • 100% Controle van de bungalows tijdens hoogseizoen
 • Maatwerktrainingen voor medewerkers
 • Korte communicatielijnen
 • Contracten op maat

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan


Aanvullende diensten

Naast reguliere schoonmaak van bungalows bieden wij aanvullende diensten zoals:

 • Glasbewassing
 • Bedden opmaken
 • Inbrengen en uithalen van linnengoed en inventaris
 • Inbrengen van kindermeubilair en welkomstpakketten
 • Leveren van sanitaire voorzieningen

 

Eén aanspreekpunt

U kunt tijdens het verloop van het project blijven bouwen en vertrouwen op de adviezen en de deskundigheid van uw contactpersoon.

 


Verder praten over de mogelijkheden?

Dat kan natuurlijk! Onze collega's helpen u graag verder.
Mail naar leisure@csu.nl 

[Op zoek naar schoonmaakwerk in bungalowparken? Bekijk dan onze vacatures]


  CSU Leisure Services is top leverancier binnen de branche organisatie Recron (Recreatie Ondernemers Nederland).


Download het heropstartplan voor Bungalowparken