Home > PSV

Win het CSU Clean Team

DRAAG BIJ AAN EEN MAATSCHAPPELIJK INITIATIEF

Als familiebedrijf met diverse vestigingen in Nederland zijn we altijd op zoek naar verbinding met de regio. CSU werkt al ruim 30 jaar samen met PSV en heeft zich onlangs tot 2023 als Official Partner aan de landskampioen verbonden. Daarnaast steunt CSU ook de PSV Foundation. Met de foundation hebben PSV en CSU elkaar gevonden op het snijvlak van maatschappelijke initiatieven.

Een concreet voorbeeld hiervan is de introductie van het CSU Clean Team. Een professioneel en betrouwbaar schoonmaakteam dat bestaat uit ervaren schoonmaakmedewerkers. Alle sponsors en businessleden van PSV maken kans op het CSU Clean Team dat ingezet kan worden bij een maatschappelijke organisatie naar keuze. Denk aan de lokale voetbalvereniging of dat ene wijkcentrum dat wel wat hulp verdient. Het is ook mogelijk om te kiezen uit één van de maatschappelijke projecten van de PSV Foundation.

 

Meld u aan

Doet u mee? Vul het onderstaande aanmeldformulier in en wie weet stroopt het CSU Clean Team binnenkort de mouwen op bij de maatschappelijke organisatie van uw keuze. 

Onlangs trapte het CSU Clean Team af bij Mensfort United. Hier leren jongeren
(9 - 14 jaar) die wel een steuntje in rug kunnen gebruiken de sociale aspecten van voetbal omarmen, zoals discipline en respect. Bekijk onderstaande video voor het resultaat. 

* Verplicht veld