Home > PSV

PSV

CSU als innovatieve schoonmaakpartner

CSU is al ruim 30 jaar de deskundige, proactieve en innovatieve schoonmaakpartner van PSV. Sinds de zomer van 2022 heeft CSU zich als jongste partner toegevoegd aan het Brainport Partnership. Als een van de oudste sponsoren van PSV verbindt CSU zich hiermee voor vijf jaar als Premium Partner aan PSV.

Bij PSV en CSU draait het altijd om mensen, om fans en om resultaten. Want daarmee maken we het verschil. Dat doen we onder de allerbeste omstandigheden; gastvrij en met innovatie toepassingen. Want een opgeruimd stadion zorgt voor een opgeruimd hoofd. En dat merk je. Aan de welkome bezoekers, de betrokken medewerkers en natuurlijk de spelers. Daarnaast steunt CSU de PSV Foundation. Hiermee hebben PSV en CSU elkaar gevonden op het snijvlak van maatschappelijke initiatieven.

Weten wat CSU voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.


Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Nieuws

PSV+ 12 weeks

Als Premium Parner van PSV mogen wij onze collega's het leefstijlprogramma 'PSV+ 12 weeks' aanbieden. Onder begeleiding van leefstijladviseurs wordt er gewerkt aan bewustwording van de huidige leefwijze. Hierbij wordt er gemotiveerd tot een leefstijlverandering. Passie en drijfveren, bewegen, voeding, ontspanning, nachtrust, sociale omgeving en energiemanagement zijn hierbij de kernbegrippen. Collega Sam deed onlangs mee aan PSV+ 12 weeks en deelt in dit blog haar ervaring. 

CSU Champ Camp

Schitteren op het veld én onder de sterren. Tijdens het CSU Champ Camp ging deze droom voor 50 PSV supporters in vervulling met een overnachting op het heilige gras van het Philips Stadion. Een unieke beleving voor onze relaties en hun kinderen.

CSU treedt toe tot Brainport Partnership

Uden/Eindhoven 2 februari 2022 – Schoonmaakbedrijf CSU voegt zich als jongste partner bij het Brainport Partnership. Het familiebedrijf uit Uden, één van de oudste sponsors van PSV, verbindt zich vanaf komende zomer voor vijf jaar als Premium Partner aan PSV en voegt zich daarmee bij ASML, Jumbo Supermarkten, Philips, Royal Swinkels Family Brewers en VDL Groep. Met het toetreden wil CSU de aandacht vestigen op de doelgroepen in Brainport Eindhoven die net zo hard nodig zijn om de regio te ontwikkelen. Lees het volledige persbericht hier.

CSU schoonmaaktoppers in het zonnetje bij PSV

19 september 2021 was een bijzondere dag, want tijdens de eerste topper van het voetbalseizoen werden onze schoonmaaktoppers bij PSV in het zonnetje gezet. Zij zorgen er elke keer opnieuw voor dat alle supporters in een blinkend schoon Philips Stadion op ultieme wijze de wedstrijd kunnen beleven en de spelers kunnen aanmoedigen. Zij verdienen dan ook een daverend applaus!


Overige video´s