Home > Nieuws > Voor de 7e keer is CSU de grootste opleider

Voor de 7e keer is CSU de grootste opleider

Donderdag 05 Mei 2022

Sinds begin van de telling in 2014 zijn we elk jaar (m.u.v. 2020) de grootste opleider voor de basisvakopleiding algemene schoonmaak, volgens cijfers van de RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche). Dank aan alle collega’s die dit weer mogelijk maakten! 

Schoonmaken vraagt vakkennis. Medewerkers die bij CSU in de schoonmaak werken, volgen daarom de basisvakopleiding van de RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche). Het is dé opleiding om te werken aan kennis en vaardigheden en een branche-erkend diploma te behalen. Door het behalen van een diploma, hebben medewerkers zichtbaar meer zelfvertrouwen in hun werk en nemen hun carrièrekansen toe. Dit geeft energie en brengt iedereen verder, het individu en het bedrijf, maar ook onze opdrachtgevers. Dat maakt ons trots dat we dit jaar weer kunnen zeggen dat we het schoonmaakbedrijf zijn met het grootste aantal gediplomeerden aan deze opleiding zijn.

Topopleider en Top Employer

Behalve de grootste opleider mag CSU zich ook voor de negende keer op rij ‘Top Employer Nederland’ noemen. De investeringen die CSU doet in opleidingen wegen mee voor het verkrijgen van dit certificaat. Andere beoordelingscriteria zijn duurzame inzetbaarheid van medewerkers, talentmanagement, employee benefits, organisatiecultuur en onboarding.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.