Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Stem jouw favoriet de finale in van de CSU Innovatie Award 2023!

Op 11 oktober pitchten zes zorgvuldig geselecteerde kanshebbers hun innovaties aan de vakjury van de CSU Innovatie Award. Onze zoektocht naar de beste, meest vernieuwende en duurzame innovaties voor de facilitaire branche. De jury wijst twee finalisten aan, jij kiest de derde finalist! Bekijk en beoordeel de zes ideeën voor een schonere, gezondere en duurzame toekomst en stem jouw favoriet naar de finale.

Bekijk de pitches en stem op jouw favoriet

Video’s van de pitchers staan nú online op www.csuinnovatieaward.nl. Tussen 23 oktober en 2 november heb je de mogelijkheid om 1x op jouw favoriet te stemmen. De pitcher met de meeste stemmen staat samen met de twee juryfinalisten op het grote podium op 8 november tijdens de finale van de vijfde CSU Innovatie Award 2023.

De zes kanshebbers

 1. Visual Contracts builder
  Visual Contract Builder biedt de mogelijkheid om vanuit templates gemakkelijk en slim begrijpelijke, visuele contracten te maken. Recht en arbeid worden zo toegankelijker voor iedereen op elk niveau.
 2. iTapToo Refillpoint
  Een frisdrankautomaat voor verantwoorde frisdrank in je eigen refill flesje. Verpakkingsvrij, suikervrij, vervoersarm en handig aangesloten op de waterleiding van kantoren, scholen en openbare plekken.
 3. Drop2Drink Unit
  De Drop2Drink unit filtert hemelwater tot schoon drinkwater van de Nederlandse standaard. Dit decentrale filtersysteem is compact, zelfreinigend, kostenefficiënt en filtert zonder toevoegingen.
 4. NANDO
  Het team van NANDO monitort afvalstromen op locatie met een AI-sensor in de afvalbakken. De data worden direct gedeeld om kennis en inzicht te bieden in de kwantiteit en kwaliteit van afvalstromen.
 5. AI-Hologram (LEXIE)
  Met het slimme AI-hologram LEXIE maakt Media Hologram de werkzaamheden, de overdracht en de potentiële taalbarrière van facilitaire dienstverlening op locatie gemakkelijker, sneller en slimmer.
 6. TaqtOne
  Met het TaqtOne systeem worden werkzaamheden van faciliteitsmedewerkers op locatie digitaal gedocumenteerd zodat gebruikers en medewerkers precies weten wat er waar is schoongemaakt.

Winnaar van de CSU Innovatie Award

De winnaar gaat naar huis met onze succesversneller; een investeringsbudget van € 10.000,-, professionele begeleiding en coaching, een breed nieuw netwerk, een marketingboost én ontwikkelmogelijkheden binnen de facilitaire wereld.

Stemmen kan tot 2 november 12.00u

Dus ga nu naar www.csuinnovatieaward.nl, bekijk de pitch-video’s en stem jouw favoriet de finale in!

Stem jouw CSU Innovatie Award favoriet van 2023 de finale in