Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Slagharen kiest voor CSU als nieuwe schoonmaakpartner

Attractie- en Vakantiepark Slagharen werkt vanaf komend seizoen samen met CSU als schoonmaakpartner.

Attractiepark Slagharen, voorheen bekend als Shetland Ponypark Slagharen, is een van de oudste en meest bezochte attractieparken van Nederland. Het bijbehorende Vakantiepark is met meer dan 600 accommodaties en 200 kampeerplekken tevens een van de grootste vakantieparken van Nederland.

Wij zijn dan ook trots dat, na een intensief aanbestedingstraject waarin de focus lag op kwaliteitsverbetering, de keuze op CSU is gevallen. Gezamenlijk gaan we zorgen voor nog fijnere en schonere herinneringen van de gasten van dit échte familiepark.

Algemeen directeur Slagharen Dave Storm reageert verheugd op de samenwerking: “Ik ben zeer blij met de komst van CSU. Uit feedback van onze gasten bleek dat zij de schoonmaak van de accommodaties niet zo hoog waardeerden als wij zouden willen. Daarop hebben wij actie ondernomen. Ik heb er vertrouwen in dat we samen met CSU een kwaliteitsimpuls kunnen realiseren.”

Ook zijn we trots dat de gehele vaste ploeg medewerkers en veel van de uitzendkrachten de keuze heeft gemaakt om in dienst te treden bij CSU en enthousiast zijn over onze organisatie en nieuwe aanpak. Momenteel verrichten zij voor ons de periodieke werkzaamheden in de gesloten winterperiode, zodat we klaar zijn voor de opening van het nieuwe seizoen op 1 april 2023.

Slagharen kiest voor CSU als nieuwe schoonmaakpartner

V.l.n.r.: achter: Wilco Warning, Stefan Emmelkamp, Oskar Evers, voor: Dave Storm, Patrick de Groot