Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Partnership CSU en Villa Pardoes voelt als familie

Partnership CSU en Villa Pardoes voelt als familie

Uden, 26 juni 2023 – Vlak bij het mooiste sprookjespark van de wereld ligt een bijzondere vakantieverblijf. In Villa Pardoes komen dromen van ernstig zieke jonge kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes uit. Dankzij circa 300 vrijwilligers en tien vaste teamleden verdwijnen hun zorgen wat meer naar de achtergrond en kunnen ze samen genieten. CSU is trots om als partner van Villa Pardoes ook de komende jaren weer een bijdrage te mogen leveren aan deze hartverwarmende plek.

Mix van hygiëne en hospitality

Al heel wat jaren mag CSU zich de schoonmaakpartner noemen van Villa Pardoes. Een vast team van schoonmaakmedewerkers zorgt ervoor dat de 12 unieke huisjes, de speelruimtes, bioscoop, game room, het bubbelparadijs, het theater en de snoezelruimte elke dag brandschoon zijn. Hygiëne is voor de gasten essentieel. “CSU levert een mix van hygiëne à la ziekenhuis en hospitality à la hotel”, licht directeur van Villa Pardoes Yvonne Keasberry toe. “De medewerkers van CSU helpen met hun schoonmaakwerk, en altijd een hartelijk woord of gebaar voor onze gasten, mee aan een hele fijne gastbeleving’. Dat voelen onze gasten direct bij hun aankomst op vrijdag. Samen met onze eigen vrijwilligers en de CSU collega’s werken we samen als een team, dat zich met hart en ziel in zet voor gezinnen die het echt verdienen.

Aangrijpende verhalen

“Over hygiënisch schoon hoef je onze mensen niets uit te leggen. Maar onze schoonmaakmedewerkers moeten ook communicatief stevig in hun schoenen staan”, legt Businessunit Directeur bij CSU Robert Goudappel uit. “Per jaar ontvangt Villa Pardoes 600 gezinnen met kinderen die hun eigen aangrijpende verhalen hebben. Onze collega’s moeten daar wel mee kunnen omgaan. Ook zorgen we voor stabiliteit in het team en ontzorgen we de vrijwilligers. Vaste gezichten en korte lijnen zijn belangrijk voor een goede samenwerking op deze plek.” Keasberry laat weten dat de afstemming tussen de schoonmaakmedewerkers en de vrijwilligers veel aandacht krijgt. “Op wisseldagen zie je telkens weer hoe goed dit partnership is. Iedereen werkt naadloos samen, zodat er precies wordt geleverd wat elk gezin nodig heeft.”

Familiegevoel

Alles ademt familie in Villa Pardoes. Net als bij CSU. Keasberry: “CSU laat in Villa Pardoes zien dat ze maatschappelijke organisaties een warm hart toedraagt. Wij kijken uit naar een plezierige voortzetting van onze mooie samenwerking.”

Partnership CSU en Villa Pardoes voelt als familie

V.l.n.r.: Stijn Feiter, Districtsmanager CSU, Yvonne Keasberry, Algemeen Directeur Villa Pardoes, Robert Goudappel, Businessunit Directeur CSU, Bert Akkermans, Facilitair- & Vrijwilligers Coördinator Villa Pardoes, Fernand Drijgers, Business Development Manager CSU.

Over Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen van vier tot twaalf jaar met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij een kosteloze vakantie die hen de dagelijkse zorgen even kan laten vergeten. De Villa is 50 weken per jaar geopend en ontvangt zo’n 600 gezinnen per jaar. Gezinnen worden begeleid door een team van 300 vrijwilligers en zorgprofessionals die de kinderen en hun families ondersteunen en begeleiden tijdens hun vakantie. Initiatiefnemer van Villa Pardoes is Stichting Natuurpark De Efteling. Het verblijf werd in 2000 geopend.