Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Lustrumeditie CSU Innovatie Award 2022 van start

Lustrumeditie CSU Innovatie Award 2022

Uden, 7 juni 2022 – De inschrijving voor de CSU Innovatie Award is geopend. Voor het vijfde jaar op rij daagt CSU ondernemers, start-ups en studenten uit om hun innovatieve idee toe te passen in de facilitaire branche. De prijs gaat naar de innovatie met de meeste impact; het meest vernieuwende idee dat de wereld om ons heen beter, gezonder, duurzamer en slimmer maakt. Inschrijven kan op www.csuinnovatieaward.nl.

De Innovatie Award van schoonmaakdienstverlener CSU is een succesversneller voor innovaties in de facilitaire branche. Speciaal voor deze lustrumeditie pakt CSU – winnaar van de Koning Willem I Prijs – deze editie nóg grootser aan. Met een vernieuwde vakjury en extra aandacht voor slimme en duurzame innovatie met impact voor vandaag en morgen. Want innoveren is vooruitzien.

Inschrijven kan nu

Innovaties kunnen tot 8 september inschrijven via www.csuinnovatieaward.nl. De beste 10 innovaties worden voorgelegd aan een onafhankelijke vakjury, professionals uit verschillende branches met veel ervaring, een groot (maatschappelijk) netwerk en een duidelijke visie op innovatie. De winnaar van de CSU Innovatie Award 2022 ontvangt een investeringsbudget van 10.000 euro, toegang tot relevante netwerken en een marketing-boost. Daarnaast wordt de winnaar professioneel begeleid bij de doorontwikkeling van de innovatie voor toepassing in de facilitaire branche. De facilitaire branche is een grote sector met veel kansen en toepassingsmogelijkheden voor relevante innovaties.

Het verschil voor morgen

Esmée Ficheroux, juryvoorzitter CSU Innovatie Award: “CSU ontzorgt al meer dan 50 jaar heel veel verschillende klanten. Van hotel tot zorginstelling en van recreatiepark tot kantooromgeving. Dat doen we niet alleen als facilitair expert, maar vooral ook als familiebedrijf. Wat we nu doen, raakt ook de volgende generatie, daar draait het om. Praktische oplossingen, groot of klein, kunnen het verschil maken voor een duurzame toekomst. Als voortrekker in de branche stimuleert CSU innovaties voor de gehele facilitaire sector. Dit komt volledig tot uiting bij de CSU Innovatie Award. Een succesversneller voor beginnende bedrijven. Het verschil voor startende ondernemers met een goed idee voor de dag van overmorgen.”

Al vijf jaar uitdagend innovatief

De editie van 2022 is de lustrumeditie van de CSU Innovatie Award. Innovaties als Bubbleflush, Plaex, Spacetime Layers en WarpVR bewezen de afgelopen edities al voorop te lopen en wonnen de succesversneller. Met hun waardevolle innovatie en eigenzinnige visie voor de toekomst veranderden ze de wereld. Voor iedereen, overal.

Meer info: www.csuinnovatieaward.nl