De CSU Innovatie Award 2023 is gewonnen door D2D Water Solutions met hun innovatie Drop2Drink!

CSU Innovatie Award

De CSU Innovatie Award is een succesversneller die impactvolle innovaties direct in de volgende versnelling brengt. Het facilitaire werkveld is een grote bedrijfstak en biedt enorme kansen om jouw slimme idee breed toe te passen.

 

Doe mee aan CSU Innovatie Award en maak jouw toekomstvisie waar

Met een investeringsbudget van 10.000 euro, toegang tot relevante netwerken en een marketing-boost. Daarnaast wordt de winnaar professioneel begeleid bij de doorontwikkeling van de innovatie voor toepassing in de facilitaire branche.

 

Zo doe je mee

CSU nodigt je uit om jouw innovatieve idee – jouw vooruitziende blik – op scherp te zetten binnen de brede facilitaire branche. Lees hier meer over de kracht van de facilitaire branche.

Samen kunnen we de wereld om ons heen gelukkiger, mooier, gezonder, duurzamer en slimmer maken. Met jouw waardevolle innovatie, jouw eigenzinnige visie voor de toekomst, kunnen we samen de wereld veranderen. Voor iedereen, overal.

 

Wil je jouw idee of innovatie met ons delen?

Overweeg je om je idee met ons te delen, maar wil je eerst weten wat je kunt verwachten? Hier vind je de stappen op een rijtje.

INNOVATIE AWARD

  • Ben jij een student, start-up of (jonge) ondernemer met een innovatief idee?
  • Draagt je idee bij aan actuele uitdagingen in de samenleving?
  • Is je idee toepasbaar in de facilitaire branche?
  • Weet jij ons te overtuigen van jouw positieve impact?

SUCCESVERSNELLER

  • Ontvang een investeringsbudget van 10.000,-
  • Krijg professionele begeleiding & coaching.
  • Stap in een netwerk van mogelijkheden.
  • Geef een boost aan je marketing.
  • Zet jouw idee direct in de volgende versnelling.
  • Ontwikkel je innovatie voor de facilitaire branche door, samen met ons!

 

 

“Na het winnen van de CSU Innovatie Award hebben wij een grote boost gekregen. Wij zijn bij veel nieuwe klanten. Onze missie om overal vloeibare zeep te vervangen voor blokzeep, krijgt steeds meer vorm. Dit jaar gaan wij ook de Europese markt op. De aandacht en begeleiding van CSU na het winnen van de Award, hebben daar enorm bij geholpen.”

– Winnaar CSU Innovatie Award 2022, LESSEAU –

Nieuwsgierig naar alle winnaars? En wil je op de hoogte blijven van de CSU Innovatie Award?

Nieuws

Innoveren is vooruitzien

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die zeker in deze tijd van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee bieden we een platform aan ondernemend talent en werken we samen aan morgen en overmorgen met impactvolle innovaties.