Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

LBG Hotels en CSU gaan voor 15 jaar partnership

Uden, 25 november 2021 – Specialist in bijzondere hotelconcepten LBG Hotels en schoonmaakspecialist CSU zetten hun samenwerking voort tot ten minste 2024. CSU komt al sinds 2009 bij de hotelketen over de vloer en blijft de schoonmaak van de vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Amsterdam en binnenkort ook Den Haag verzorgen. Een samenwerking van 15 jaar is in de hotelbranche bijzonder te noemen.

Flexibiliteit en kwaliteit

CSU voert voor LBG Hotels housekeeping werkzaamheden uit in de hotelkamers en algemene ruimtes van Townhouse Designhotel, Kaboom Hotel en Mabi City Centre Hotel in Maastricht, QBIC Hotel WTC Amsterdam in Amsterdam en Hotel Mariënhage in Eindhoven. Dit laatste hotel bevindt zich in een prachtig gerestaureerd kloostercomplex in het centrum van de stad en werd in 2020 met de publieksprijs van Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus bekroond tot beste gebouw van het jaar. Robert Goudappel, Branchedirecteur Hotels & Leisure van CSU, is trots op de samenwerking die dit jaar weer werd verlengd met een nieuw contract.

Robert: “Op iedere locatie werkt een stabiel team van room attendants, wat een groot voordeel is bij een hotelketen met zulke uiteenlopende vestigingsconcepten en specifieke schoonmaakbehoeften. Tegelijkertijd zijn we flexibel in het op- en afschalen, zonder dat de kwaliteit in het geding komt. Wij zijn trots op het vertrouwen dat we al zo lang genieten.”

Partners in goede en mindere tijden

Operations directeur van LBG Hotels Josine Vendrik beschrijft CSU als een échte samenwerkingspartner: “Terugkijkend op de afgelopen corona-periode heeft CSU zich laten zien als een dienstverlener die meedenkt. Schoonmaakmedewerkers werden na een additionele opleiding ingezet waar ze het hardst nodig waren: op scholen en in ziekenhuizen. Bovendien konden wij op deze manier grip houden op onze kosten, zodat een win-winsituatie ontstond. Daarnaast bewijst CSU zich als een organisatie die kennis deelt en luistert naar signalen in de branche. Onze deelname aan de CSU Klantadviesraad onderschrijft dit.”

Over LBG Hotels

LBG Hotels is een ongewone hotelgroep die innovatieve hotelconcepten ontwikkelt en exploiteert. De hotelgroep opereert in Maastricht, Eindhoven, Amsterdam en breidt binnenkort ook uit naar Den Haag met twee nieuwe hotels. Hotels waar je nieuwe energie opdoet, ieder hotelconcept is een conceptuele beleving met haar eigen gezicht en karakter. Bij LBG Hotels overnacht je in de meest aansprekende en award-winnende hospitality concepten van Nederland.

LBG Hotels 15 jaar partnership met CSU