Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Feyenoord Vrouwen 1 vindt in CSU vierde nieuwe Partner

Feyenoord Vrouwen 1 vindt in CSU vierde nieuwe Partner

CSU heeft zich per 1 juli 2023 als Official Partner aan Feyenoord Vrouwen 1 verbonden. Het schoonmaakbedrijf, onder andere actief in de branches Zorg, Kantoren, Hotels en Recreatie, wil in ieder geval de komende drie seizoenen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het professionele vrouwenvoetbal bij Feyenoord.

Naast het Official Partnership zal CSU zich ook verbinden aan Feyenoord en De Kuip als Official Supplier, waar zowel het stadion als de trainingscomplexen 1908 en Varkenoord van de schoonmaakdiensten gebruik zullen gaan maken. ‘Na een uitgebreid tenderproces hebben wij de keuze gemaakt voor CSU als supplier voor de schoonmaakdiensten’, aldus Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships van Feyenoord. ‘CSU was voor ons, als Business Unithouder, geen onbekende partij. Dat dit suppliership al direct wordt uitgebreid met een Partnership bij Feyenoord Vrouwen 1 is dubbel goed nieuws. We zullen CSU dus niet alleen in De Kuip gaan zien, maar zeker ook op Varkenoord rondom de wedstrijden van Vrouwen 1. We kijken uit naar een prettige samenwerking’.  

Gert Zoet, Businessunit Directeur Zuid West bij CSU: ‘Vanuit CSU staan we, net als Feyenoord, midden in de maatschappij en voor diversiteit. Trots zijn we ook op ons percentage vrouwen in elke laag binnen de organisatie. In de Raad van Bestuur is 66% vrouw, en 74% van al onze collega’s. Het past ons dan ook perfect om partner te worden van Feyenoord Vrouwen 1, hen te sponsoren en de ambities van het vrouwenvoetbal bij Feyenoord goed te ondersteunen.’