Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Dit zijn de drie finalisten van de CSU Innovatie Award 2023…

Drop2Drink, NANDO en iTapToo gaan op 8 november tijdens het CSU Congres de strijd aan om de succesversneller van dit jaar.

  1. iTapToo Refillpoint
    Een frisdrankautomaat voor verantwoorde frisdrank in je eigen refill flesje. Verpakkingsvrij, suikervrij, vervoersarm en handig aangesloten op de waterleiding van kantoren, scholen en openbare plekken.
  2. Drop2Drink Unit
    De Drop2Drink unit filtert hemelwater tot schoon drinkwater van de Nederlandse standaard. Dit decentrale filtersysteem is compact, zelfreinigend, kostenefficiënt en filtert zonder toevoegingen.
  3. NANDO
    Het team van NANDO monitort afvalstromen op locatie met een AI-sensor in de afvalbakken. De data worden direct gedeeld om kennis en inzicht te bieden in de kwantiteit en kwaliteit van afvalstromen.

Uiteraard bedanken we ook Visual Contracts builder, TaqtOne en AI-Hologram (LEXIE). We hebben jullie deelname en inzet enorm gewaardeerd. Jullie idee is onder de aandacht gebracht bij een flinke groep vakmensen, innovators, kenners en geïnteresseerden. Van jullie gaan we ook zeker nog veel horen!

Kijk hier de pitchvideo’s nog eens terug.

Finalisten CSU Innovatie Award 2023